ابوطالب قزل سفلو روز شنبه به خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار داشت: طرح های آبخیزداری اجرا شده مطابق اولویتهای اداره کل منابع طبیعی استان گلستان و در شهرستانهای رامیان، کردکوی، آزادشهر، گرگان، بندرگز، علی آباد، مراوه تپه، گنبدکاووس، مراوه تپه، مینودشت، آق قلا و کلاله اجرا شده است.
وی اضافه کرد: ایجاد سازههای گابیونی، سنگ و ملاتی و سرشاخه گیر، بند خاکی، مرمت ۳ دهنه چشمه به همراه نصب آبشخور در مراتع آزادشهر، خرید و ساخت ۸۰ دستگاه آبشخور فلزی کالوانیزه، انتقال و غرس نهال در مراتع گنبدکاووس و مراوه تپه، اجرای طرح هلالی آبگیر در مراتع گنبدکاووس، ۴ طرح انتقال و غرس نهال بیابانی در مناطق شمال استان شامل گنبدکاووس، مراوه تپه، و آق قلا، یک طرح جنگلکاری در "عرب داغ" کلاله ، واگذاری پارک جنگلی دلند، ۲ طرح زراعت چوب در علی آباد و گنبدکاووس از جمله طرح های جدید آبخیزداری استان گلستان است.
قزل سفلو همچنین از آغاز عملیات اجرایی ۱۶ طرح آبخیزداری با پیش بینی اعتبار ۲۳۷ میلیارد ریال خبر داد و گفت: این طرح ها در شهرستان های گرگان، آزادشهر، کلاله، مراوه تپه، علی آباد، گالیکش، کردکوی و مراوه تپه تا سه ماه آینده اجرا و بطور رسمی در دهه فجر امسال مورد بهره برداری قرار می گیرد.
به گفته وی با بهره برداری از این طرح ها، بیش از ۲۹۰ فرصت شغلی جدید ایجاد می شود.
مدیرکل منابع طبیعی گلستان تصریح کرد: آبخیزداری به سبب تغذیه مناسب منابع آبی زیرزمینی و افزایش محصولات کشاورزی در استانی همچون گلستان که طبیعت چهار فصل داشته و تولید در تمام ۱۲ ماه از سال ادامه دارد؛ باعث اشتغال جهشی و پایدار می شود.
گلستان دارای ۷ اقلیم از ۱۳ اقلیم دنیاست که ۸۶۲ هزار هکتار عرصه مرتعی در شمال و در همسایگی کشور ترکمنستان، ۴۵۲ هزار هکتار جنگل در نواحی جنوب از بندرگز در غرب استان تا کلاله در شرق، ۱۲۰ کیلومتر ساحل دریای خزر از بندرگز تا گمیشان، ۶۶۷ هزار هکتار زمین زراعی و افزون بر ۳۰ هزار هکتار باغ مثمر دارد.
تقریبا نیمی از جمعیت حدود ۱.۹ میلیون نفری گلستان در روستاها به کشاورزی و تولید مشغولند.