لارستان – ایرنا- سخنگوی دانشکده علوم پزشکی لارستان اعلام کرد: یکی از مشکلات جدی کادر درمان این شهرستان که در این ایام شدت آن افزوده شده، توجیه نبودن برخی خانواده‌ها و همراهان بیمار و دخالت آنان در فرآیند درمان بیماران کرونایی است.

به گزارش ایرنا، بهزاد رضایی چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: برخی خانواده ها و همراهان بیماران، با رصد برخی اخبار بی پایه مبنی بر ساخت داروهایی برای درمان کرونا با اصرار و صرف هزینه های هنگفت به دنبال تحمیل دیدگاه خود به ما لزوم و استفاده بیمارشان از داروها هستند.

وی که رئیس بیمارستان امامرضا(ع) لارستان نیز هست، اضافه کرد: حتی برخی خانواده ها و همراهانی بودند که با هزینه ای افزون بر ۶۰۰ میلیون ریال یک قلم دارو از یک کشور خارجی تهیه کرده بودند و به امید و خیال آنکه این دارو در درمان بیماری کرونای بیمارشان تاثیر دارد، با اصرار و خواهش و گاه با درگیری از کادر درمان بیمارستان می خواهند که این دارو را به بیمارتزریق کنند.

رضایی بیان کرد: به همراه این بیماران چنین القاب شده که با تزریق فلان دارو بهبودی کامل بیمار کرونایی تضمین خواهد شد.

سخنگوی دانشکده علوم پزشکی لارستان گفت: یکی دیگر از چالش های فراروی کادر درمان در فرآیند درمانی بیماران، حوزه طب سنتی است که برخی افراد توصیه و سفارش روغن مالی به بدن بیماران کرونایی می کردند و حتی برخی ها با اصرار و درگیری با پرسنل بیمارستان، خواهان ورود به بخش بیماران کرونایی و مالیدن روغن به بیمار بودند.

وزیر بهداشت، درمان آموزش پزشکی در تاریخ  ۱۳ مردادماه سال جاری در جلسه‌ای با حضور سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت و مسئولان این حوزه گفته بود: برخی عطاری‌ها و دکان‌ها در عین عوام فریبی، ضربه حیثیتی بزرگی به ریشه‌های طب سنتی کشور وارد می‌کنند.

سعید نمکی افزود: برخی عطاری‌ها و دکان‌ها طب سنتی را در برابر دانشمندان طب نوین نیز بی اعتبار می کنند. باید خیلی مراقبت کنیم که موج ما را به سمت خرافه و عدم مبانی علمی نبرد.

سخنگوی دانشکده علوم پزشکی لارستان گفت: با وجود همه سختی ها هیچگاه اجازه ندادیم این گونه دخالت ها و روش های غیرمعقول و بدون مجوزهای لازم وارد چرخه فعالیت و فرآیند درمانی بیماران کرونایی شود؛مبنای اصلی کادر درمان در روند درمانی و پذیرش و حتی شناسایی بیماران کرونایی همچنین تجویز دارو، وزارت بهداشت و درمان و آیین نامه های ابلاغی این وزارتخانه و ستاد ملی مدیریت کرونا است.

رضایی با اشاره به شرایط سخت و کمبود امکانات بهداشتی و حفاظتی در اوایل ورود بیماری کرونا گفت: اکنون به همت مسئولان، خیرین و نیک اندیشان هیچ گونه کمبودی در زمینه اقلام بهداشتی و حفاظتی در شهرستان لارستان وجود ندارد و اکنون به دنبال کیفیت بخشی این اقلام هستیم.

بر اساس اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا ظهر روز گذشته (سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۹)  ۳۴۷ هزار و ۸۳۵ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۱۶۸ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جان‌باختگان این بیماری به ۱۹ هزار و ۹۷۲ نفر رسید.

سیما سادات لاری درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از این ویروس افزود: در ۲۴ ساعت و تا ظهر روز سه شنبه (۲۸ مرداد ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۳۸۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۶۶ مورد بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۴۷ هزار و ۸۳۵ رسید.

شهرستان لارستان با جمعیتی بیش از ۲۳۰ هزار نفر و به مرکزیت شهر لار در فاصله حدود ۳۸۷ کیلومتری جنوب شیراز قرار دارد.