سعید عمرانی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تمام تلاش قوه قضاییه و وزارت صنعت، معدن و تجارت رفع اساسی مشکلات کشت و صنعت نیشکر هفت تپه است تا این شرکت با قوت به کار و تولید خود ادامه دهد.
وی همچنین در بازدید از بخشهای مختلف کارخانه نیشکر هفت تپه در گفت و گو با کارگران اظهارداشت: قوه قضایی و وزارت صنعت، معدن و تجارت به دنبال جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی از جمله هفت تپه و بیکار شدن کارگران آنها هستند.
معاون قضایی دادستان کل کشور با بیان اینکه هفت تپه مدت زیادی است که مشکل دارد، افزود: رفع مشکلات این شرکت با جدیت در تهران در حال پیگیری است.
وی پرداخت به موقع حقوق و مطالبات کارگران نیشکر هفت تپه را اولویت نخست قوه قضاییه و وزارت صمت عنوان و بیان کرد: موضوع واگذاری این شرکت نیز در حال پیگیری است که مسایل حقوقی و قضایی خاص خود را دارد.
عمرانی گفت: کارگران هفت تپه نباید در پایان هر ماه برای حقوق خود دچار مشکل و سردرگمی شوند.
وی با اظهار تاسف از توقف تولید و فعالیت در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه افزود: اینکه در این شرایط اقتصادی و تحریم دشمن فعالیت و تولید در این کارخانه بزرگ تولیدی متوقف شود، جای تاسف دارد.
معاون قضایی دادستان کل کشور در پاسخ به مطالبات تعدادی از کارگران نیشکر هفت تپه گفت: به طور قطع مشکلات هفت تپه برطرف خواهند شد و چرخ تولید در این کارخانه با تلاش و تعامل کارگران به چرخش در خواهد آمد.
دبیر کارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید کشور، دادستان خوزستان، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان و فرماندار شوش نیز در بازدید از کارخانه هفت تپه حضور داشتند و از قسمتهای الکلسازی، زغال، بسته بندی شکر، تاکستان، رب گوجه فرنگی و MDF بازدید کردند.
کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در ۶۶ روز گذشته اعتراضهایی نسبت به پرداخت نشدن حقوق داشتهاند. آنها همچنین خواستار خلع ید بخش خصوصی از این کارخانه شدهاند.
رئیس دادگستری شوش روز گذشته(سه شنبه) از پرداخت ۲ ماه حقوق معوقه کارگران هفت تپه خبر داد.
شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه با حدود ۶ هزار پرسنل در شهرستان شوش واقع شده و از سال ۱۳۹۴ به بخش خصوصی واگذار شده است.