به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت الاسلام والمسلمین فیروزجایی در جلسه دیدار رییس قوه قضاییه با شورای معاونان دادسرای عمومی و انقلاب تهران از تشکیل ۷ واحد نظارتی و استقرار ۲۲ دادیار در زندانهای استان تهران خبر داد و افزود: سال گذشته هفت هزار زندانی استان تهران به کمیسیون عفو معرفی شدند که بخش عمده آنها آزاد شدند و چهار هزار و ۵۰۰ نفر از محکومان نیز از امتیازات ارفاغی بهرهمند شدند.
وی ادامه داد: پنج هزار و ۷۰۰ نفر از زندانیان از بدو ورود به زندان تاکنون فاقد ملاقات بودند که بخش عمده آنها از افاغنه یا اهل شهرستانهای دورافتاده کشور بودند که در تهران مرتکب جرم شده اند که ۳۰۰ نفر از این افراد با معاضدت قضایی و حمایت خیرین آزاد شدند.
فیروزجایی خاطرنشان کرد: مشکل برخی از این افراد پر بودن زندانهای محل اقامت یا اعسار در تأمین هزینه نقل و انتقال بود و خودشان توان پرداخت این هزینه را نداشتند که رییس قوه قضاییه در واکنش به این موضوع با تأکید بر تسهیل امور مردم تأکید کرد: «اگر زندان محل زندگی این افراد امکان پذیرش آنها را دارد، قوه قضاییه هزینه نقل و انتقال آنها را بپردازد تا خانواده هایشان برای ملاقات با این افراد دچار سختی نشوند».
وی با اشاره به آزادی مشروط، تعلیقی و با پابند بیش از هزار و ۹۷۰ نفر از زندانیانی که در موج اول کرونا به مرخصی رفتند و تداوم این روند در موج دوم کرونا، از مشکل تأمین پابند برای اعطای مرخصی به زندانیان سخن گفت که رییس قوه قضاییه دستور داد پابندهای مورد نیاز سازمان زندانها با فوریت ظرف روزهای جاری تأمین و در اختیار مسئولان زندانها قرار گیرد.
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۷
تهران- ایرنا- معاون دادستان تهران در امور زندانها گفت: عمده جرایم رایج در تهران به ترتیب، جرایم مربوط به مواد مخدر، سرقت، جرایم علیه اموال و مالکیت، جرایم علیه اشخاص و پروندههای مالی و حقوقی است.