احمدرضا محمدی دهچشمه روز چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران افزود: طی این مدت در بخش آب شرب، این شرکت با هدف رفع بحران و ارتقای کمی و کیفی آب شرب با پوشش ۱۰۰ درصدی شهرها و با اعتباری افزون بر ۱۶۷ میلیارد تومان، طرحهایی از جمله اصلاح و توسعه شبکههای توزیع و خطوط انتقال آب به طول ۴۳۱ کیلومتر را در شهرهای استان اجرا کرده است.
وی ادامه داد: حفر و تجهیز ۵۸ حلقه چاه آبرفتی و آهکی در شهرهای تنشزا و خرید، نصب و راهاندازی پکیچهای تصفیه آب در شهرهای سودجان، بازفت، لردگان و کاج با هدف ارتقای کیفیت آب از دیگر اقدامات انجام شده طی سالهای اخیر بوده است.
محمدی دهچشمه، همچنین از سرمایهگذاری ۱۶۵ میلیارد تومانی در بخش فاضلاب این استان در دولت یازدهم و دوازدهم خبر داد و گفت: طی این مدت تعداد شهرهای تحت پوشش شبکه جمعآوری فاضلاب از هفت شهر به ۱۴ شهر و جمعیت تحت پوشش از ۵۱ درصد به ۶۴.۵ درصد افزایش یافته است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری ادامه داد: برهمین اساس شاخص برخورداری مناطق شهری استان از شبکه فاضلاب به ۷۰ درصد رسیده است اما این درصد در مناطق روستایی ناچیز است و باید تلاش بیشتری در این بخش به کار گرفت.
محمدی دهچشمه با اشاره به اختصاص ۶ میلیارد مترمکعب آب تجدیدپذیر کشور به بخش شرب، اظهار داشت: از این میزان، ۸۰ میلیون مترمکعب آب در استان چهارمحال و بختیاری تولید میشود که سهم مناطق شهری ۵۰ میلیون مترمکعب و مناطق روستایی ۳۰ میلیون مترمکعب است.
وی با تاکید بر مدیریت مصرف آب در استان، افزود: آمارهای کنونی زیبنده استان نیست و در برخی مناطق روستایی میانگین مصرف آب به ۸۰۰ لیتر به ازای هر نفر در شبانه روز میرسد که پنج برابر استاندارد جهانی است و میطلبد در خصوص مصرف آب مدیریت بهتری از سوی مشترکان به کار گرفته شود.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی افزون بر ۹۷۹هزار نفر است.