سید «علی آقازاده» روز پنجشنبه در نشست ستاد راهبردی و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان مرکزی در اراک افزود: سرفصل اولویتدار استان بر تکمیل طرحهای نیمهتمام با پیشرفت فیزیکی بالا است و همه تلاش دولت بر این است که در فرصت باقی تا پایان دولت دوازدهم شمار قابل توجهی از طرحها را به نتیجه برساند.
وی با تاکید ویژه بر تقویت نظارت بر روند اجرا و کیفیت طرحهای نیمهتمام اظهار داشت: این مهم محوریت اقتصاد مقاومتی و جهش تولید است و باید بهبهترین شکل ممکن از سوی معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری بهمنصه ظهور برسد.
استاندار مرکزی ادامه داد: مرحله نخست طرح مومنانه در این استان به بهترین شکل انجام شد و گام بعدی آن بهمنظور تهیه ۱۰۰ هزار بسته معیشتی برای کمک به آسیبدیدگان و نیازمندان استان هدفگذاری شده که انتظار است مردم همکاری و مشارکت مطلوبی در آن داشته باشند.
آقازاده اظهار داشت: بستههای معیشتی هدفگذاری شده باید تا پایان ماه صفر بین اقشار آسیب دیده با حفظ کرامت و شان این افراد توزیع شود.
وی گفت: خیران و دوستداران مشارکت در این طرح خداپسندانه میتوانند کمکهای خود را از طریق شماره در نظر گرفته شده کمیته امداد به حساب ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۰۶۱۴ واریز کنند و یا از طریق کد دستوری #۰۸۶*۸۸۷۷* در مرکز استان و در شهرستانها با کد هر شهرستان پرداخت کنند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی گفت: در راستای تحقق جهش تولید، ۵۸ پروژه که طرحهای سرمایهگذاری و زیرساختی است در استان هدفگذاری و مصوب شده است.
« رقیه یادگاری» افزود: اجرای این طرحها که در قالب ۱۹ برنامه تدوین شده، قابلیت ایجاد ۱۰ هزار و ۴۸ فرصت شغلی جدید در استان مرکزی دارد.
وی بیان کرد: منابع مالی مورد نیاز برای تکمیل این طرحها، ۸۵ هزار و ۶۷۰ میلیارد ریال و منابع ارزی ۴۰۵ میلیون دلار است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی ادامه داد: از مجموع ۵۸ طرح تعریف شده در راستای تحقق جهش تولید در این استان، ۱۴ طرح در بخش کشاورزی، ۲۳ طرح در بخش صنعت و ۲۱ طرح در بخش خدمات اجتماعی، فرهنگی و گردشگری است.
یادگاری عنوان کرد: ۱۸ مورد از طرحها امسال ملی است و در راستای آنها با محوریت جهش تولید ملی استانها تفاهمنامهای باید به امضای استانداران با رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور برسد که تاکنون ۱۳ استان این مهم را اجرایی کرده و تفاهمنامه استان مرکزی هم به زودی منعقد میشود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی افزود: طرحهای جهش تولید ملی از تسهیلات ویژهای برخوردار است که باید نهایت بهره را این تسهیلات برد.
یادگاری در بخش دیگری از سخنانش گفت: مطالعه توسعه اقتصادی و اشتغالزایی ۵۴۵ روستای استان مرکزی بر اساس بند الف ماده ۲۷ قانون برنامه ششم توسعه به این استان محول شده که تاکنون قرارداد ۳۸۹ روستا منعقد و ۱۵۶ روستا نیز در دست انجام است.
وی بیان کرد: طرحهای مطالعاتی روستاهای انجام شده به فرمانداران مناطق مختلف استان مرکزی ابلاغ شده است که امید میرود از این مطالعات در راستای توسعه اشتغال در بخشهای مختلف بهرهگیری شود.
۱۲۳ نشست اقتصاد مقاومتی تاکنون در استان مرکزی برگزار شده است.