کرمان - ایرنا - رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: مهمترین موانع کسب و کار این استان از سوی اتاق بازرگانی کرمان و بخش خصوصی به ترتیب غیرقابل پیش بینی بودن قیمت مواد اولیه و محصولات، دشواری تامین مالی از بانک ها و رویه‌های ناعادلانه ممیزی و دریافت مالیات استان در بهار ۹۹ اعلام شده است.

به گزارش ایرنا ، جعفر رودری روز پنجشنبه در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان با اشاره به رتبه ۲۹ کرمان در فضای کسب و کار کشور افزود: یکی از این شاخصه‌ها، رویه های ناعادلانه ممیزی و دریافت مالیات استان کرمان ذکر شده که امتیاز استان در این شاخص ۷.۴۶ و میانگین کشور ۶.۶ بوده است.

به گفته رودری امتیاز شاخص ها از ۱۰ محاسبه شده و هرچه این امتیاز پایین‌تر باشد، وضعیت شاخص مطلوب‌تر است.

وی اظهار داشت: فرایند توسعه با فرهنگ انسان ها در ارتباط است و امروز اگر اقدامی را مدیر نخواهد انجام دهد، هزار دلیل قانونی نمی تواند آن را اجرا کند و یکی از دغدغه مدیران این است که پس از ورود به مساله، پاسخگویی انجام شود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: نیروی کار از بدنه جامعه است و می‌تواند بر فرایند توسعه تاثیر بگذارد لذا بحث آموزشی و فرهنگسازی باید به گونه‌ای باشد که افراد بدانند، ‌ارائه‌نشدن خدمات دامن خود آنان را می گیرد.

دادخدا سالاری دادستان کرمان نیز در این نشست گفت: وضعیت فضای کسب و کار استان کرمان نامناسب است که بخشی از آن به فعالیت ضعیف دستگاه‌های نظارتی برمی‌گردد و در این راستا سازمان بازرسی کشور در کنار تولید قرار گرفته است.