نادر یوسف زاده روز پنجشنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری این شهرستان با تاکید بر تلاش برای جذب بالاترین سهم از تسهیلات بانکی مربوط به واحدهای آسیب دیده ناشی از کرونا و اطلاعرسانی جامع به اصناف برای بهرهمندی از این تسهیلات اظهار داشت: سیستم بانکی پیگیری لازم را در راستای تکمیل پروندهها برای جذب این منابع توسط شعبههای مختلف شهرستانی و تسریع در روند پرداخت را در دستور کار خود قرار دهد.
وی در ادامه با بیان اینکه ایجاد اشتغال یکی از مهمترین دغدغههای اساسی مسوولان است، ادامه داد: از ابتدای سالجاری تاکنون ۱۹ طرح با ایجاد اشتغال برای ۲۲ نفر با پرداخت ۲۱ میلیارد ریال تسهیلات در زمینههای مختلف در این شهرستان اجرا شده است.
معاون برنامهریزی و عمرانی فرماندار چالدران با بیان اینکه در ادامه اجرای این طرحها، ۳۳ طرح اشتغالزا نیز برای ۳۴ نفر با اعتبار ۲۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال در مرحله پرداخت قرار دارد افزود: ۲۸ طرح دیگر نیز با اعتبار ۳۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال برای اشتغال ۳۸ نفر در حال بررسی است.
وی اضافه کرد: این تسهیلات با هدف صیانت از نیروی کار و حمایت از فعالیتهای اقتصادی به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا در شهرستان اعطا میشود که صاحبان کسب و کارهای مشخص شده برای بهرهمندی از این تسهیلات باید در سامانه کارا متعلق به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ثبتنام کنند.
چالدران در شمال آذربایجانغربی قرار دارد و از جمله شهرستانهای محروم استان به شمار میرود.
چالدران ۵۰ هزار نفر جمعیت دارد و کشاورزی، عمده محل درآمد مردم آن است؛ این شهرستان حدود ۲۰۰ روستا در ۲ بخش مرکزی و دشتک دارد.