عباس شیبک روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در شرایط حاضر با وجود آشنانبودن بیشتر ورزشکاران با مواد و داروهای ممنوعه و فروش گسترده مکملهای غیراستاندارد و آلوده، این مساله به این مفهوم است که یا ورزشکار مطلع نیست یا قانون اجرا نمیشود یا اینکه نظارت ضعیف است.
وی ادامه داد: اهمیت دادن بیش از حد به مدالآوری به عنوان یکی از شروط برای بیشتر مسوولان و حتی ورزشکاران میتواند دلیل گرایش به دوپینگ باشد.
رییس هیات ووشو سیستان و بلوچستان افزود: به دنبال گسترش دوپینگ در بین ورزشکاران و قهرمانان، وزارت ورزش وجوانان و فدراسیونهای ورزشی که متولی اصلی امر ورزش در کشور به شمار میروند سعی دارند تا این عمل غیرورزشی و نابخردانه را در جامعه ریشهکن کنند.
وی افزود: در کشور برای ریشهکنی این عمل باید تمامی دستگاههای مختلف دولتی با یکدیگر همکاری لازم را داشته باشند تا رشتههای ورزشی ما پاک و بدون آلودگی به دوپینگ به فعالیت خود در سطوح مختلف ادامه دهند.
شیبک افزود: با توجه به اینکه بیشتر ورزشکاران ناآگاهانه دوپینگ میکنند یعنی با مواد ممنوعه آشنا نیستند و یا از افرادی مشاوره می گیرند که هیچ اطلاعی ازقوانین ندارند این هیات جهت آگاه سازی ووشوکاران استان برای نخستین بار به صورت عمومی برای سایر ورزشکاران درنظر دارد کارگاه آموزشی و آشنایی با دوپینگ مواد ممنوعه با حضور دکتر امیر عباس لشگری رئیس کمیته پزشکی فدراسیون جهانی ووشو در زاهدان برگزار می کند.