مهدی رئوفی روز شنبه در نشست خبری افزود: دانشگاه جامع علمی و کاربردی با رویکرد مهارتی و آموزش براساس نیاز بازار توانسته به این موفقیت دست یابد.
وی اظهار داشت: ۸۵ درصد دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی غیرشاغل هستند که با هدفکسب مهارت؛ تحصیل در این دانشگاه را بر سایر مراکز علمی ترجیح دادهاند.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان مرکزی گفت: تفاوت دانشگاه علمی و کاربردی با سایر دانشگاهها این است که کلاسهای عملی این دانشگاهها در دل صنعت و در محیط واقعی برگزار میشود.
رئوفی افزود: این دانشگاه ۱۲ مرکز علمی و کاربردی در استان مرکزی دارد و حسابدرای صنعتی، بهزیستی، سلامت و ایمنی کار، فرهنگ، هنر و روابط عمومی از رشتههای پرمتقاضی این مراکز است.
وی گفت: کلاسهای دانشگاه علمی کاربردی استان به سبب انتشار کووید ۱۹ مانند ترم گذشته به صورت مجازی از طریق ۲ سامانه اول شهریورماه برگزار و در این راستا از فیلمهای آموزشی و کلیپهای دروس استادان با تجربه استفاده میشود.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان مرکزی گفت: کلاسهای عملی دانشگاه از ۱۵ شهریور ماه با رعایت پروتکلهای بهداشتی و هر کلاس با پنج دانشجو برگزار میشود.
رئوفی افزود: بهتر است دانشجویان درسهای نظری را در ترم جدید انتخاب کنند تا در بهمن ماه که شرایط بیماری مناسب شد دروس عملی را برگزینند.
وی گفت: مرکز دانشگاهی نیمور در شهرستان محلات در سطح بندی مراکز دانشگاهی کشور برای سومین سال متوالی رتبه برتر را کسب کرده و سال گذشته نیز مرکز دانشگاه علمی کاربردی هپکو جزء ۱۰ مرکز برتر کشور شناخته شد.
رئوفی افزود: رویکرد امسال دانشگاه علمی و کاربری برگزاری یک استارتاپ برای هر مرکز است که اولین آن در ماشین سازی اراک با عنوان فناوری نوین جوش به صورت برخط و مجازی برگزار خواهد شد.
وی اظهار داشت: ورزشکاران استان مرکزی که مدال جهانی و کشوری کسب کردهاند می توانند در رشته ورزشی رایگان تحصیل کنند و در سایر رشتهها ۳۰ درصد تخفیف شامل آنان میشود.
سه هزار و ۷۰۰ دانشجوی علمی کاربردی در ۱۲ مرکز استان مرکزی به تحصیل اشتغال دارند.