دکتر علیرضا مهرعلیان روز دوشنبه با بیان این مطلب، اظهار داشت: استفاده از ظرفیت فضاهای شهری در حوزه اطلاع رسانی میتواند ضمن استفاده از شیوههای نوین تبلیغاتی، برای افزایش سطح سواد سلامت شهروندان از عادی پنداشتن این ویروس در سطح مناطق نیز پیشگیری کرد.
وی ادامه داد: با توجه به استفاده از ظرفیت پزشکان شهری و روستایی حوزه سلامت در مراکز پیشگیری از ویروس کرونا، خستگی مفرط و فرسودگی در این بخش نگران کننده خواهد بود و تنها با بسیج عمومی، آگاهی و اطلاعرسانی میتوان رفتار عادی شهروندان را تغییر داد.
این مسوول درمان، بر لزوم اقدامات موثر و بسیج همه امکانات استانی برای پیشگیری و درمان این بیماری، ترویج فرهنگ استفاده از ماسک، رعایت فاصله بهداشتی، بهداشت شخصی و شرکت نکردن در تجمعها، رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی در مراکز تولیدی برای تابآوری اقتصادی، تشدید نظارت بر اجرای دستورالعملهای بهداشتی در مطب پزشکان، مساجد، مراکز اداری و خرید، مواجهه جدی با مشکل پنهان کاری افراد مبتلا و برنامهریزی مناسب در طول زمان تاکید کرد.
به گفته وی، با آغاز مرحله سوم غربالگری، علاوه بر شناسایی افراد مشکوک، مبتلا و یا علامتدار به ویروس کرونا، موارد مبتلایان شناسایی و میتوان در ادامه با انجام مراقبتهای لازم از شیوع بیشتر افراد در جامعه پیشگیری کرد.
دکتر مهرعلیان با بیان اینکه در حال حاضر سه مرکز تشخیص و درمان بیماری کرونا در قزوین وجود دارد، افزود: ۲ مرکز دیگر نیز برای ارایه خدمات به شهروندان به زودی تجهیز و راهاندازی میشود اما براساس تصمیمگیریهای به عمل آمده، به ازای هر ۱۰۰ هزار جمعیت یک مرکز تشخیص و درمان کرونا باید مورد بهره برداری قرار گیرد.