ابوالقاسم سلطانی، روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در این مدت بیش از ۱۷۰ کیلومتر راه روستایی نیز در استان احداث، بهسازی و روکش گذاری شده است.
وی با اشاره به اینکه طرح های حوزه راه و زیربناهای حمل و نقل استان با کمبود اعتبار مواجه هستند، اظهار داشت: دولت برای ۲۴ پروژه ملی و ۴ پروژه راه آهن در حوزه احداث زیربناهای حمل و نقل استان ۱۸ هزار میلیارد تومان تعهد داده که کل اعتبارات تخصیص یافته سالانه دولت به این اداره کل برای اجرای این طرح ها کمتر از یکهزار میلیارد تومان است.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی با بیان اینکه در اطراف کریدور تبریز _ سهند با رعایت قانون دسترسی به آزادراهها، پروژههای فراشهری احداث میشود، گفت: شهرستان تبریز در حوزه راه و شهرسازی دارای دو مشکل اساسی بوده که شامل فقر از لحاظ کاربریهای فراشهری و نداشتن پروژههای بزرگ جذاب و گردشگری است.
سلطانی، ادامه داد: تنها پروژههای بزرگ تبریز ائل گلی و لاله پارک بوده و پروژه آیسان نیز میتوانست به یک کاربری فراشهری و حتی ملی تبدیل شود که موضوع محل احداث آن بسیار بحث برانگیز شد و ساخت آن را با چالش مواجه کرد.
وی یادآوری کرد: مطالعات لازم در راستای بازآفرینی شهری، اصلاح بافتهای فرسوده ناکارآمد، رفع مشکلات مناطق حاشیه نشین با همراهی شهرداری و ستاد بازآفرینی استان برای ۱۰ سال آینده انجام شده و اجرای آن ها با مشکلاتی مواجه است که باید با همکاری دستگاه های متولی و همکاری مردم این مشکلات برطرف شود.
سلطانی، با اشاره به روند ساخت شهرک جوانان تبریز، ادامه داد: این شهرک در طراحی اولیه قرار بود در سطح ۱۳۲ هکتار احداث شود که به دلیل قرارگیری بر روی گسل، داشتن شیب بالا و خطر ریزش بخشی از اراضی در راستای عمل به آیین نامه ۲۸۰۰ و لزوم رعایت مقررات لازم، در سطح ۵۸ هکتار احداث می شود.
آذربایجان شرقی دارای ۲۳۵ کیلومتر آزادراه، ۴۵۳ کیلومتر بزرگراه، ۹۲۲ کیلومتر راه اصلی، ۲ هزار و ۷۵ کیلومتر راه فرعی و ۱۰ هزار و ۴۴۱ کیلومتر راه روستایی است.