به گزارش روز سه شنبه ایرنا، علی جدی در جمع خبرنگاران شیروان اظهار داشت: این طرح با هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری، برای ۷۰۰ نفر اشتغالزایی خواهد داشت که ۲۰۰ مورد آن اشتغال مستقیم خواهد بود.
وی با بیان اینکه این واحد تولیدی الیاف مصنوعی تولید خواهد کرد، گفت: همچنین سالانه ۴۰ هزار تن نخ در این مجموعه تولید می شود که در صورت همکاری بانک ها، در کمتر از ۱۸ ماه آینده به بهره برداری و تولید خواهد رسید.
سیب شیروان، دارنده دومین کیفیت پس از دماوند
جدی با اشاره به تولید بیش از ۵۰ درصد سیب خراسان شمالی در شیروان، گفت: سیب تولیدی این شهرستان پس از سیب دماوند، رتبه دوم کیفیت را دارد، اما نبود صنایع تبدیلی و نیز صادرات، موجب شده تا بخش زیادی از این محصول روی دست باغداران بماند.
نماینده شیروان افزود: پیگیر آن هستیم تا سالانه ۲ هزار و ۵۰۰ تن از سیب شیروان، معادل ۱۵ درصد تولید شهرستان، توسط دولت برای تنظیم بازار شب عید خریداری شود.
وی با بیان اینکه ۴۰ درصد اشتغال استان مربوط به حوزه کشاورزی و دامپروری است، افزود: ۴۵ درصد جمعیت استان روستایی هستند و این استان رتبه نخست کشور را در روستانشینی دارد و حال آنکه بهسازی و آسفالت جاده های روستایی آن ۱۰ درصد کمتر از میانگین کشوری است و شیروان در این شاخص رتبه هفتم را در میان هشت شهرستان استان دارد.
جدی گفت: ۲ شاخه رودخانه اترک از محدوده شهرستان شیروان عبور می کند که توجه چندانی به آن صورت نگرفته و برای ساماندهی آن ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است.
نماینده شیروان در مجلس افزود: همچنین ۲۰ میلیارد ریال برای حفر چاه و حل مشکل آب اهالی شهرک گلیان و ۴۵ میلیارد ریال برای تکمیل مجتمع عبدآباد شیروان ابلاغ شده است.
وی با ابراز گلایه از سهم صفر درصدی خراسان شمالی از مسکن محرومان، افزود: علیرغم محرومیت این استان، متاسفانه سازمان برنامه و بودجه سهمی برای این استان از سرفصل مسکن محرومان منظور نکرده است که این باید به عنوان مطالبه ای استانی باید مطرح و پیگیری شود.
شیروان به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.