دکتر جواد باذلی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به اینکه نصب دکل ۴۸ متری در کریدور پروازی بالگرد اورژانس هوایی گناباد مخاطراتی ایجاد کرده بود، شرکت مخابرات متعهد شد با کاهش ارتفاع این دکل مشکل را برطرف کند که طی چند روز گذشته با کاهش ارتفاع دکل به ۲۴ متر و رفع مشکل، پروازهای بالگرد اورژانس هوایی گناباد دوباره برقرار شد.
وی ادامه داد: دکل بی.تی.اس شبکه تلفن برای رفع مشکل پوشش مخابراتی بیمارستان علامه بهلول گنابادی در این مکان نصب شده بود که نشست و برخاست بالگرد اورژانس هوایی را به مخاطره انداخته بود.
رییس مرکز اوژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز پیش از این به خبرنگار ایرنا گفته بود: با توجه به موقعیت این شهرستان در جنوب خراسان رضوی و نقطه معین امدادرسانی منطقهای، اورژانس هوایی یکی از ظرفیتهای بسیار مهم برای ارائه خدمات امدادی به مردم، بیماران و مصدومان حوادث جادهای و در زمان بحرانی است.
دکتر امین زمانی افزود: اورژانس هوایی گناباد از آغاز فعالیتش تاکنون ۳۰۰ ماموریت و هر ماه بطور متوسط ۱۵ عملیات امدادی توسط بالگرد انجام داده است.
وی امداد و انتقال مصدومان و بیماران به بیمارستان بهلول گنابادی، بیمارستانهای مشهد و امدادرسانی هنگام حوادث طبیعی مانند سیل در سیستان و بلوچستان را از عمدهترین ماموریتهای صورت گرفته توسط اورژانس هوایی گناباد برشمرد.
اورژانس هوایی گناباد مجهز به یک دستگاه بالگرد BK۱۱۷ به عنوان پرنده غیرنظامی تخصصی و مجهز امداد تا شعاع ۱۵۰ کیلومتری از مرکز گناباد در محدوده شهرستانهای کاشمر، بردسکن، خلیلآباد، فردوس، خواف، بجستان، رشتخوار و مهولات در جنوب خراسان رضوی و بخشهایی از خراسان جنوبی، از تیر ماه ۱۳۹۷ فعال شده است.
فوریتهای پزشکی گناباد با ۱۶ پایگاه اورژانس و یک پایگاه اورژانس هوایی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد قرار دارد.
شهرستانهای گناباد و بجستان در جنوب استان خراسان رضوی با ۱۳۰ هزار نفر جمعیت زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد هستند و به ترتیب در ۲۸۷ و ۲۷۸ کیلومتری جنوب و جنوب غربی مشهد قرار دارند.