به گزارش خبرنگار ایرنا، معاونت عملیات فرودگاهی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی کشور روز سه شنبه در ایین آغاز عملیات اجرایی این طرح گفت : طرح توسعه ترمینال فرودگاه رامسر به مساحت ۱۲۰۰ متر مربع برای افزایش ظرفیت مسافران تا ۵۰۰ هزار نفر در طول سال پیش بینی شده است.
مصطفی صفایی افزود : برای ساخت و تکمیل این ترمینال و اپرون فرودگاه رامسر ۲۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته است.
به گفته وی، در روز های آینده نیز مقدمات مناقصه برای اجرای این طرح انجام می شود و پیش بینی می شود تا یک سال آینده این طرح به بهره برداری برسد.
وی با اشاره به طرح توسعه این فرودگاه گفت : طرح توسعه فرودگاه رامسر دارای بخش ها و برنامه ریزی های متعدد و متناسب با افزایش طول باند است که در دستور کار این شرکت قرار می گیرد.
معاون شرکت فرودگاههای کشور همچنین با اشاره به اقدامات انجام شده برای اخد مجوز مرز هوایی فرودگاه رامسر گفت: این اقدامات در مراحل پایانی قرار دارد و برای انجام پروازهای اینچنینی باید زیر ساخت های این فرودگاه هر چه زودتر اماده شود.
وی ترمینال فعلی را متناسب با افزایش پروازها و توسعه باند فرودگاه رامسر ندانست و افزود: با اجرای طرح توسعه فرودگاه رامسر افزایش تقاضا برای پروازها در این فرودگاه ، نشست و برخاست هواپیماهای ایرباس هم فراهم میشود.
صفایی به اهمیت پروژه توسعه فرودگاه رامسر اشاره کرد و گفت: این پروژه تنها موضوعی در شرکت فرودگاه های کشور است که با نظر مستقیم وزیر راه و شهرسازی انجام شده است.
معاون امور اقتصادی استاندار مازندان هم در این آئین با اشاره به ظرفیت های منحصر بفرد شهرستان رامسر در حوزه گردشگری سلامت، طبیعت گردی و بوم گردی گفت: بدون شک طرح توسعه فرودگاه که بعد از افزایش طول باند در دستور کار قرار گرفته است در بالندگی صنعت گردشگری و اقتصاد این منطقه نقش بسزایی ایفا می کند.
حسن خیریانپور با اشاره به تولیدات و محصولات کشاروزی و گل گیاه و گیاهان دارویی در این منطقه ادامه داد: زیر ساخت فرودگاهی کمک می کند تا در بحث الحاق کشور به اتحادیه اوراسیا از همه ظرفیت های این منطقه اعم از گردشگری و تولیدات کشاورزی برای حضور گردشگر و صادرات محصولات به کشورهای همسایه بهره برد.
خیریانپور با اشاره به جلسه ای برای پروازهای تهران - رامسر - ساری گفت: یکی از نیازهای مردم این منطقه دسترسی ایمن و سریع به مرکز استان بود که در حال حاضر یک شرکت برای برقراری این پرواز ها با هواپیماهای با ظرفیت کم اعلام امادگی کرده است.
همچنین علاوه بر این طرح ، همزمان عملیات اجرایی چند طرح زیربنایی و گردشگری شامل پل چهارم صفارود ، دیواره حفاظتی رودخانه صفارود ، جمع آوری و هدایت آب های سطحی ، پیادرو سازی و اسکله دریایی جمعا با اعتباری بالغ بر ۴۷ میلیارد تومان در شهرستان رامسر آغاز شده است.