احمد مجرد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۷۲۱ خودرو به گازسوز تبدیل شدهاست، اظهار داشت: مشخصات یک هزار و ۵۴ دستگاه خودرو عمومی نیز تایید شده که در انتظار تبدیل به سر میبرند.
وی افزود: ۳۶۸ خودرو عمومی در سطح آذربایجان غربی نیز در سامانه ثبت نام کرده که مالکان آنها در انتظار تأیید مشخصات و طی فرآیند نوبتدهی هستند.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه ارومیه بیان کرد: با توجه به تداوم طرح تبدیل رایگان خودروهای عمومی، ضروری است مالکان خودروهای عمومی بار و مسافر هر چه سریع تر در سامانه gcr.niopdc.ir ثبت نام کرده و تا زمان تبدیل به دوگانه سوز شدن از سهمیه اعتباری برخوردار شوند، در غیر اینصورت سهمیه اعتباری آنها کاسته شده و مانند خودروهای عادی از سهمیه سوخت برخوردار خواهند شد.
وی با بیان اینکه مصرف CNG در سبد سوخت حمل و نقل مرکز و شهرهای شمال آذربایجان غربی در تیرماه ۱۳۹۹ به ۲۸ میلیون و ۷۰۰ هزار مترمکعب رسید، افزود: این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲۱ درصد رشد داشت.
مجرد با مطلوب ارزیابی کردن توسعه و تجهیز جایگاههای CNG و همچنین فرایند دوگانه سوز کردن خودروهای عمومی به CNG در منطقه، اظهار داشت: آذربایجان غربی به لحاظ مصرف CNG رتبه پنجم را پس از استانهای تهران، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و اصفهان به خود اختصاص داده است.
وی از صرفه جویی بالغ بر ۲۸ میلیون لیتر بنزین در تیر ماه سال جاری خبر داد و گفت: تبلیغ و ترویج فرهنگ استفاده مردم از سوخت پاک در منطقه ارومیه یکی از دلایل رشد مصرف CNG در منطقه است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه ارومیه قیمت ارزان گاز نسبت به بنزین، توسعه و در دسترس بودن جایگاههای سی ان جی در سطح داخل شهرها و برون شهری، مقرون به صرف نبودن استفاده از بنزین در خودروهای عمومی را از دلایل مهم گرایش مردم به استفاده از خودروهای گازسوز دانست و بیان کرد: همه خودروهای عمومی می توانند در طرح رایگان کامل دوگانه سوز کردن خودروها ثبت نام کرده و از تسهیلات بلا عوض بهره مند شوند.
وی با اشاره به فعال بودن ۷۵ باب جایگاه سی ان جی تک منظوره و دومنظوره در سطح مرکز و شهرهای شمال آذربایجانغربی، افزود: حداث جایگاه سوخت نیازمند پروتکلهای خاصی است که در همین راستا از بخش خصوصی حمایتهای لازم انجام میشود.
به گزارش ایرنا، طرح تبدیل یک میلیون و ۴۶۰ هزار خودروی عمومی از سال گذشته در وزارت نفت آغاز شد؛ این طرح قرار است در ۱۴ ماه عملیاتی شود.
با اجرای این طرح علاوه بر جایگزینی سوخت پاک گاز به جای سوخت مایع و حفظ محیط زیست، در مصرف بنزین نیز صرجویی شده و امکان افزایش صادرات آن فراهم میشود.