غلامرضا بیکی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار داشت: پیش از این ۴۸ نقطه پرخطر در محورهای ارتباطی استان گلستان شناسایی شده بود که تمامی این نقاط با تابلوهای مخصوص به رنگ سبزفسفری آشکارسازی و خطر سانحه در ۹ نقطه برطرف و برای بقیه بر اساس اعتبارات ابلاغی سالانه ایمن سازی صورت خواهد گرفت.
وی ادامه داد: در هفته دولت سال جاری نیز ۹ طرح رفع و اصلاح نقاط پرخطر در محورهای ارتباطی استان با هزینه بیش از۱۸۰ میلیارد ریال مورد بهره برداری قرار می گیرد.
بیکی بیان کرد: رفع نقاط پرخطر روستای سید میران (تقاطع جاده قدیم و روستا)، تقاطع روستای گناره و تقاطع روستای نومل در محدوده گرگان، اصلاح نقطه حادثه خیز توقفگاه اول در جنگل گلستان واقع در محدوده گالیکش، ارتقای فنی نقطه حادثه خیز بریدگی خروجی کمربندی علی آباد کتول، بهسازی نقطه خطرناک روستای قرهقاچ رامیان و رفع و اصلاح نقطه پرخطر بلوار یوسف آباد گنبدکاووس از جمله طرح های اجرا شده توسط راهداری گلستان است.
پیشتر مهدی میقانی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان به فعال شدن مجمع خیرین راهساز در شرق استان با اجرای نخستین طرح رفع نقطه پرخطر در نقطهای به نام "دهنه" واقع در جاده کلاله - مراوه تپه در مرداد ماه سال جاری اشاره کرده بود.
استان مرزی گلستان با یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت و واقع در مسیر گردشگری شمال و زیارتی مشهد مقدس، افزون بر پنج هزار کیلومتر بزرگراه، راه اصلی و فرعی درجه یک، دو و سه دارد که حدود یک هزار و ۵۲۱ کیلومتر آن کوهستانی و یا سخت گذر است .