ایرج شیارکار روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: در صورت مساعد بودن شرایط جوی، برداشت فندق تا اوایل مهرماه ادامه خواهد داشت و پیش بینی می شود حدود ۵۰۰ تن استحصال شود.
وی افزود: فندق در مناطق بالادست و در روستاهای حیران، چملر، ونه بین، مشند، آق مسجد و دگیرمانکشی شهرستان آستارا کشت می شود.
شیارکار اظهار کرد: ۱۴۰ بهره بردار در آستارا برای کشت و برداشت این محصول فعالیت می کنند و میزان درآمد سالانه آنها حدود هفت میلیارد ریال برآورد می شود.
فندق به دلیل ترکیبات چربی، پروتئین، کربوهیدرات، ویتامین ای، مواد معدنی، فیبرهای رژیمی و آنتی اکسیدان در میان انواع دانه های خشک، جایگاه خاص دارد.
شهرهای رودسر، املش، سیاهکل، تالش، رودبار و آستارا از مهمترین مناطق تولید فندق در استان گیلان است.
بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت و هفت هزار هکتار اراضی کشاورزی در منتهی الیه غرب استان گیلان قرار دارد و ۶ هزار و ۹۰۰ بهره بردار کشاورزی در این شهرستان فعالیت می کنند.