مهاباد- ایرنا- مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور گفت: صنایع دستی روستایی که دارای خلاقیت، نوآوری و تنوع بوده و مورد تایید قرار بگیرد از حمایت مالی برخوردار خواهد شد.

اصغر نورالله‌زاده روز سه‌شنبه در مراسم افتتاح طرح "هر روستا یک محصول" در روستای "اوچ‌تپه" از توابع بخش سیمینه بوکان در جنوب آذربایجان‌غربی که با حضور نماینده بوکان در مجلس و مدیر صندوق کارآفرینی آذربایجان غربی از طریق ویدیو کنفرانس برگزار شد، افزود: محصولات و صنایع دستی خوبی در سطح روستاها تولید می‌شود که با ایجاد تنوع در ساخت این نوع محصولات می‌تواند جنبه صادراتی پیدا کند.

وی ادامه داد: تغییر در محصولات و تنوع بخشی به آن می‌تواند علاوه بر ایجاد یک بازار فروش مطمن در داخل کشور آن را به دیگر کشورهای همجوار و همسایه نیز صادر و از این طریق باعث اشتغال پایدار در سطح روستاها شد.

 مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور اظهار داشت: استفاده از ایده‌های خلاقانه در محصولات تولیدی مناطق روستایی و توجه به بسته‌ بندی‌های خوب باعث می‌شود که زمینه راهیابی به کشورهای اروپایی نیز فراهم شده و می‌توان بازار پایداری را در آنجا برای کشور ایجاد کرد.

وی در خصوص محصولاتی که توسط زنان روستای در اوچ‌تپه تولید شده است، گفت: ساخت کیف و کفش و جوراب محلی که در این مناطق تهیه می‌شود در کشورهای سردسیر اروپا می‌تواند تبلیغ شده و برای آن مشتری پیدا کرد.

"نورالله‌زاده" افزود: برای سه روستای دیگر شهرستان بوکان نیز که توسط فرماندار پیشنهاد شده باید هدف‌گذاری و مطالعه انجام و برای اجرای این طرح در آنها نیز اعتبارات لازم تامین شود.

شهرستان بوکان با ۲۵۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده و یکی از قطب‌های تولید صنایع دستی در استان است.