علیرضا آخوندزاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای اجرای این طرحها در مجموع ۲۰۳ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت و برای ۲۰۳ نفر به صورت مستقیم اشتغال فراهم شده است.
وی افزود: این طرحها شامل اجرای طرح "هر روستا یک محصول" در سه روستا، طرحهای بومگردی و چندین طرح تولیدی و خدماتی که در مناطق مختلف شهری و روستایی آذربایجانغربی یا افتتاح شده یا در چند روز آینده به بهره برداری میرسد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید آذربایجانغربی اضافه کرد: تاکنون طرح "هر روستا یک محصول" در ۱۲ روستای استان آذربایجانغربی اجرا شده که برای هر روستا از ۵۰۰ میلیون تومان تا سه میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.
وی ادامه داد: برای اولین بار در آذربایجانغربی جهت توانمندسازی روستاییان و رونق اقتصادی روستا درصدد هستیم طرح "هر خانه یک گلخانه" را تا سقف ۳۰۰ مترمربع برای هر خانه اجرایی کنیم.
"آخوندزاده" ادامه داد: اولین شهر بدون بیکار با عنوان سیمینه نیز در شهرستان بوکان راهاندازی و یک روستا نیز در این شهرستان جهت اجرای طرح ملی"یک روستا، یک محصول" معرفی شد که با حضور مسوولان کشوری، استانی و محلی به بهرهبرداری رسید.
وی افزود: صندوق کارآفرینی امید طی سال جاری ۲۱۳ میلیارد و ۴۷۱ میلیون ریال تسهیلات اشتغال روستایی و مشاغل خانگی به متقاضیان در استان پرداخت کرده که شامل ۶۵۳ طرح اشتغال است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید آذربایجانغربی با اشاره به میزان اشتغالزایی این طرحها ادامه داد: با اجرای این تعداد طرح، برای حدود ۵۰ نفر زمینه اشتغال پایدار در روستاها فراهم شدهاست.
صندوق کارآفرینی امید، بر اساس رویکرد جدید حمایت ازکسب و کارهای خرد بازارمحور با روش تامین مالی خرد، وظایف مهم و مغفول ماندهای را در زنجیره حمایتهای دولتی از تولید در بخش خصوصی برعهده داشته است.