مجید محمدی فر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دولت در سال های اخیر برای توسعه بخش بوستان در شهرستان باشت در حوزه های مختلف توسعه زیرساخت های روستایی شامل راه های ارتباطی، گازرسانی، آبرسانی، کشاورزی، گردشگری، منابع طبیعی و آبخیزداری، ورزشی و آموزش خدمات برجسته ای انجام داده است.
وی بیان کرد: در چند نقطه از بخش بوستان مهاجرت معکوس از شهر به روستاها در سال های اخیر رواج یافته است.
وی تصریح کرد: تا پیش از این دولت یکی از دغدغه ها و مطالبات جدی روستاییان بخش بوستان نبود امکانات و زیرساخت مناسب برای زندگی از جمله آب آشامیدنی، گاز و بهسازی و آسفالت معابر بود اما امروز این دغدعه با تلاش دولت تدبیر و امید به حداقل ممکن رسیده است.
گازرسانی نزدیک به خط پایان
بخشدار بوستان اظهار داشت:در حوزه گازرسانی به روستاها تا پیش از فعالیت دولت تدبیر امید در بخش بوستان از مجموع ۴۸روستای دارای سکنه تنها ۱۲روستا از نعمت گاز برخوردار بود و از سال ۹۲تاکنون گازرسانی به ۳۳ روستای دیگر بخش انجام گرفت.
وی تصریح کرد: هم اکنون تنها چهار روستا برای پوشش ۱۰۰درصدی گازرسانی به این بخش باقی مانده است.
محمدی فر افزود: در این مدت افزون بر ۱۰۰ کیلومتر شبکه انتقال گاز در روستاهای بخش صورت گرفته است.
سوت پایان آسفالت راه های روستایی
بخشدار بوستان گفت: در حوزه راه های ارتباطی از سال ۹۲ تاکنون ۵۶۰ میلیارد ریال اعتبار در زمینه احداث و توسعه راه های ارتباطی، آسفالت و زیرسازی،لکه گیری ،حذف نقاط حادثه خیز و نصب علائم هشداردهنده هزینه شده و همه راه های روستای بخش بوستان آسفالت شده است.
انقلاب در زیرساخت های کشاورزی
محمدی فر افزود: از سال ۹۲ تاکنون افزون بر یکهزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار در بخش کشاورزی برای راه اندازی ایستگاه های پمپاژ و انتقال آب،احداث و مرمت کانال های آبیاری، اجرای سیستم های آبیاری نوین قطره ای و بارانی ، احداث جاده بین مزارع، توسعه باغستان ها و سایر زیرساخت های کشاورزی در بخش بوستان هزینه شده است.
وی گفت: تا قبل از این دولت تنها حدود ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان باشت زیر پوشش آبیاری نوین قرار داشت اما در زمان حاضر این میزان به بیش از ۲ هزار و ۸۰۰هکتار افزایش یافته است.
محمدی فر با اشاره به خدمات دولت تدبیر و امید در حوزه انتقال آب به اراضی کشاورزی در بخش بوستان افرود: در این دولت ۲طرح بزرگ آبرسانی به دشت خان احمد و طرح بزرگ آبرسانی به دشت بزرگ باشت در دستور کار قرار گرفت که طرح بزرگ آبرسانی به دشت خان احمد بیش از ۹۰درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی افزود: برای اجرای این طرح بزرگ ملی حدود ۴۰۰میلیارد ریال هزینه شده است که با بهره برداری از آن یکهزار و ۴۰۰هکتار از اراضی این دشت زیر پوشش شبکه نوین آبیاری قرار خواهد گرفت.
محمدی فر عنوان کرد: طرح انتقال آب به اراضی دشت باشت با سرعت خوبی در دست اجراست که برای اجرای این پروژه بیش از ۲هزار میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده است.
و ی گفت با بهره برداری از این طرح ها در آینده کشاورزی بخش بوستان و شهرستان باشت متحول خواهد شد.
امکانات ورزشی خدمتی برای نسل جوان
بخشدار بوستان تصریح کرد: در حوزه ورزش و جوانان خدمات این دولت در طول ۴۰ سال انقلاب اسلامی در بخش بوستان بی نظیر بوده است.
وی گفت: تا قبل از دولت تدبیر و امید هیچ گونه فضای ورزشی در سطح بخش بوستان وجود نداشت اما از هفت سال گذشته تاکنون هفت زمین چمن مصنوعی و یک سالن ورزشی در روستاهای این بخش با صرف بیش از۲۶میلیارد ریال اعتبار احداث و به بهربرداری رسید.
بخشدار بوستان تاکید کرد: هم اکنون ۲طرح زمین چمن مصنوعی در روستاهای چم بلبل و چاه تلخ و یک سالن ورزشی چندمنظوره در شهربوستان با اعتباری ۴۰میلیارد ریال در دست احداث است.
سرمایه گذاری برای توسعه انسانی
وی با اشاره به عملکرد دولت در حوزه آموزشی در بخش بوستان گفت: در این مدت بیش از۳۰۰میلیارد ریال برای احداث ، مرمت و تعمیر فضاهای آموزشی و همچنین تجهیز مدارس بویژه تجهیز مدارس به امکانات گرمایشی در مدارس این بخش هزینه شده است.
آب روستایی همچنان نیازمند توسعه
وی گفت: در این دولت با احداث مجتمع های آبرسانی روستایی و صرف ۸۰میلیارد ریال هزینه تا حدودی مشکل آب آشامیدنی روستاییان بخش بوستان مرتفع شده است.
محمدی فر اظهار داشت: در حوزه عمران روستایی در دولت تدبیر و امید با همت بنیاد مسکن افزون بر ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح های هادی،زیرسازی،بهسازی،آسفالت، کانال کشی، سنگ فرش،احداث جداول و ایجاد پارک و فضای سبز در روستاهای بخش بوستان هزینه شده است.
وی افزود: این خدمات باعث شده تا چهره و مبلمان روستاهای بخش بوستان دگرگون شود.
تلاش دهیاران برای توسعه
بخشدار بوستان گفت: در این مدت با همت دهیاران پرتلاش بخش بیش از ۱۰۰میلیارد ریال در حوزه های مختلف عمران روستایی در روستاهای بخش هزینه شده است.
سایر زیرساخت های ایجاد شده
بخشدار بوستان با اشاره به دیگر خدمات دولت در حوزه های گردشگری و منابع طبیعی و آبخیزداری افزود: در هفت سال گذشته افزون بر ۱۳۰میلیارد ریال در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری و نزدیک به ۲۰۰میلیارد ریال در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری در سطح بخش بوستان هزینه شده است.
وی ابراز داشت: در این مدت اقدامات خوبی در حوزه زیر ساخت های ارتباطی بویژه دسترسی روستاها به شبکه های تلفن همراه ، اینترنت و سایر شبکه های ارتباطی انجام گرفته که قابل قیاس با سال های پیش نیست.
بخشدار بوستان افزود: این اقدامات در شرایطی صورت گرفته که با توجه به شرایط اقتصادی حاکم برجامعه و تحریم های ظالمانه دولت در بدترین شرایط اقتصادی حاکم برجامعه در بعد انقلاب اسلامی مواجه شده است.
وی تاکید کرد: این خدمات ماندگار با پیگیری های نماینده ادوار نهم و دهم در مجلس شورای اسلامی و مسئولان دولت تدبیر و امید محقق شده است.
بخش بوستان باشت با ۵۰ روستا ، ۶ هزار نفر جمعیت دارد.