ظاهر پورمجاهد روز چهارشنبه در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان همدان اظهار داشت: پنج طرح صنعتی و یک طرح کشاورزی در بیست و نهمین جلسه این کارگروه تخصصی مورد بررسی قرار گرفت.
وی اضافه کرد: برخی از واحدها بین ۵۰۰ میلیون تومان تا یک میلیارد بدهی عقب افتاده به بانکها داشتند که با پرداخت هفت درصد از کل مبلغ بقیه مطالبات با مساعدت روسای بانکها قسطبندی شد تا واحدها بتوانند به تولید و اشتغال خود ادامه بدهند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان گفت: برخی دیگر از طرحها مشکلات زیربنایی و تامین انشعاب برق، آب و گاز داشتند که با تعامل دستگاههای خدمات رسان به خواسته آنها پاسخ داده شد.
به گفته پورمجاهد بیشترین مسائل و گرفتاری واحدهای تولیدی استان مربوط به بدهیهای بانکی است که با حمایت دولت استمهال میشوند اما صاحبان این واحدها نیز باید سروقت اقساط خود را پرداخت کنند.
وی حفظ اشتغال و رونق تولید را از اولویتهای دولت برشمرد و خاطرنشان کرد: از سال گذشته ۸۵ واحد صنعتی تعطیل استان با پشتیبانی دولت به چرخه تولید بازگشت و این تلاش و تکاپو ادامه دارد.
ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان همدان از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۲۷ مصوبه برای گره گشایی از واحدهای تولیدی صادر کرده است.