تهران- سرمربی تیم دوچرخه‌سواری استقامت گفت: وقتی باشگاه‌ها که بازوهای اصلی این ورزش هستند به تیم‌داری در دوچرخه‌سواری نپردازند، این ورزش ضعیف می‌شود. تاکنون بزرگترین ضربه را از این قضیه خورده‌ایم.     

محمود پراش روز شنبه در گفت‌وگو با ایرنا اظهار داشت: با شروع بحران کرونا به صورت مجازی فایل‌های تمرینی را برای رکابزنان فرستادیم. در روزهای تعطیل با ملی‌پوشانی که در تهران بودند تمرین کردیم. دو هفته گذشته نیز یک رقابت تمرینی برای پیشکسوتان و جوانان با رعایت پروتکل بهداشتی برگزار کردیم. وقتی مسابقه‌ای نباشد انگیزه ورزشکار کمتر می‌شود و امیدوارم مسابقات لیگ را در بخش زنان و مردان برگزار کنیم تا از منافع مالی لیگ هم منتفع شوند.

وی افزود: قرار بود اوایل فروردین امسال در مسابقات قهرمانی آسیا شرکت کنیم اما به دلیل کرونا لغو شد و بعید بدانم در سال ۲۰۲۰ مسابقه‌ای باشد زیرا فدراسیون جهانی دوچرخه‌سواری برنامه‌ای هنوز ارائه نکرده است و اکنون در حال نظرخواهی از کشورهای عضو است.

سرمربی تیم ملی دوچرخه‌سواری گفت: در المپیک تنها یک سهمیه داریم و سهمیه المپیک را در بخش آسیایی و جهانی بین کشورها تقسیم کردند. بخش اعظم امتیازات را باشگاه‌های ما می‌گرفتند و اول آسیا می‌شدند و سه سهمیه می‌گرفتیم اما الان سه باشگاه پتروشیمی،  پیشگامان و شهرداری تبریز دیگر در دوچرخه‌سواری تیم‌داری نمی‌کنند.

وی ادامه داد: باشگاه‌های خوبی چون پیکان نیز در این سال‌ها از تیم داری در دوچرخه‌سواری کنار رفته و قبلا ما حرفی برای گفتن در آسیا داشتیم  و حداقل جزو دو تیم برتر آسیا بودیم. وقتی شرایط اقتصادی بد باشد و دوچرخه‌سواری نفعی برای باشگاه‌ها نداشته باشد، به تیم‌داری نمی‌پردازند. ورزشکاران ما مظلوم هستند و این باشگاه‌ها دوچرخه سواری را حذف کردند.

پراش عنوان کرد: همه باشگاه پیشگامان را با دوچرخه‌سواری می‌شناسند. پتروشیمی به خصوصی واگذار شد و تیم دوچرخه‌سواری را منحل کرد و شهرداری تبریز نیز به دلیل آنکه در اساسنامه آمده است که شهرداری‌ها نمی‌توانند تیم بدهند، از تیم‌داری منصرف شد. حتی پول رکابزنان را نداد و به تعهداتش عمل نکرد. وقتی باشگاه‌ها نباشند دوچرخه‌سواری ضعیف می‌شود. باشگاه ها بازوهای اصلی این ورزش هستند و بزرگترین ضربه را دوچرخه‌سواری خورده است.