علیحسین حسینزاده چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: با توجه به شرایط همه گیری ویروس کرونا، مرحله دوم انتخابات مجلس باید با رعایت کامل همه پروتکلهای بهداشتی برگزار شود.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان افزود: به همین دلیل رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز به اعضای ستاد انتخابات اضافه شده است.
حسینزاده اضافه کرد: آخرین نشست ستاد انتخابات استان در روزهای اخیر و جلسه با رییس ستاد انتخابات کشور به صورت ویدیو کنفرانس و جلسه با فرمانداران چهار شهرستان حوزه انتخابیه اهواز نیز دیروز برگزار و آخرین بررسیها درباره اقدامات لازم انجام شده است.
وی با اشاره به گزارش وضعیت پشتیبانی انتخابات، گفت: با توجه به بیماری کرونا و عدم حضور تعدادی از مجریان انتخابات و عوامل صندوقها، برای جایگزینی این نیروها و آموزش نیروهای جدید باید اقدام شود.
حسینزاده از تعیین چهار شهرستان معین برای شهرستانهای حوزه انتخابیه اهواز خبر داد و افزود: این شهرستانها در هفته آینده مصوب میشوند.
وی به بررسی زیرساختهای مربوط به اینترنت در این چهار شهرستان نیز اشاره کرد و اظهار داشت: این مساله با توجه به اینکه احراز هویت رای دهندگان کاملا به صورت الکترونیکی انجام میشود، حائز اهمیت است، البته پوشش اینترنتی شهرستانهای محل برگزاری انتخابات بیش از ۹۷ درصد است.
حسینزاده تعداد شعب اخذ رای را ۷۰۴ شعبه عنوان کرد که در صورت نیاز این تعداد افزایش مییابد.
وی با بیان اینکه آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات وجود دارد، گفت: حجم کار نسبت به دور اول انتخابات بسیار کمتر است اما این مساله نباید باعث شود دقت لازم صورت نگیرد.
بر اساس این گزارش، مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی قرار بود ۲۹ فروردین ماه ۱۳۹۹ برگزار شود که به علت شیوع ویروس کرونا و خطرات ناشی از پیامدهای آن برگزار نشد و به ۲۱ شهریور موکول شد.
دور نخست انتخابات مجلس یازدهم، دوم اسفند ۹۸ و یک روز بعد از اعلام خطر شیوع ویروس کرونا در کشور برگزار شد.
خوزستان دارای ۱۸ نماینده در مجلس شورای اسلامی است که به جز یک نماینده در حوزه انتخابیه اهواز همه نمایندهها در مرحله اول مشخص شدند.
حوزه انتخابیه اهواز، باوی، حمیدیه و کارون سه کرسی نمایندگی در مجلس دارد که در مرحله نخست انتخابات که در دوم اسفند ماه برگزار شد، سید کریم حسینی و مجتبی یوسفی به عنوان نماینده راهی مجلس یازدهم شدند و رقابت شبیب جویجری و احمد سراج ۲ نامزد دیگر به مرحله دوم انتخابات راه یافتند.
۲۸۰ نفر در حوزه انتخابیه اهواز، باوی ، کارون وحمیدیه داوطلب نمایندگی شدند. با وجود تایید صلاحیت ۹۰ درصد داوطلبان در هیات های اجرایی، اما در نهایت ۱۱۱ نفر در شورای نگهبان تایید صلاحیت شدند. با انصراف تعدادی از نامزدها تعداد نامزدهای این حوزه به ۸۸ نفر رسید.
دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در خوزستان نیز در ۶ حوزه انتخابیه به مرحله دوم کشیده شد. انتخابات این مرحله ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ برگزار شد که در آن ۱۶ نامزد در حوزه های انتخابیه اهواز، بهبهان، ماهشهر، آبادان، ایذه و باغملک و مسجدسلیمان برای انتخاب هشت نماینده با هم رقابت کردند.