بابک دینپرست روز چهارشنبه همزمان با چهارمین روز از هفته دولت سالجاری در نشست مشترک ستاد اقتصاد مقاومتی و شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: این سند تاکنون برای ۲ استان فارس و سیستان و بلوچستان نیز تهیه و تدوین شده است.
وی افزود: تا زمانی که آمایش سرزمینی مبنای بودجهریزی و برنامهریزی نباشد، عقبماندگی ها از بین نمیرود.
دینپرست تصریح کرد: تاکنون برای پنج استان کشور شامل خراسان شمالی، ایلام، گیلان، کهگیلویه و بویراحمد و بوشهر مجموعه سندهای هماهنگی توسعهای تدوین شده است.
وی یادآور شد: در صورت موافقت مسوولان ارشد چهارمحال و بختیاری این سند برای استان تهیه و تدوین میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزیر کشور اظهار داشت: استانداران سراسر کشور در سال جهش تولید برای ایجاد اشتغال ۹۵۵ هزار نفر اعلام آمادگی کردند که از این تعداد ۲۳ هزار نفر مختص چهارمحال و بختیاری است.
وی گفت: تشکیل یک کارگروه برای بررسی علت و چرایی نرخ بالای بیکاری در چهارمحال و بختیاری با این میزان ظرفیت و پتانسیل ضروری است.
دینپرست تاکید کرد: در همین راستا به مدیران دستگاههای اجرایی چهارمحال و بختیاری ضربالاجل یکماهه داده شود تا از تمامی ظرفیتهای استان برای ایجاد اشتغال بهرهگیری کنند.
وی افزود: از ۳۵۹ واحد تولیدی دارای پرونده قضایی در کشور ۲۱ پرونده مربوط به واحدهای تولیدی چهارمحال و بختیاری است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزیر کشور تصریح کرد: وزرای دولت تدبیر و امید تاکنون ۳۴۶ مورد از اختیارات خود را به استانداران تفویض کردهاند که باید به مردم اطلاعرسانی شود.
وی یادآور شد: در سال ۱۳۹۶ تعداد واحدهای تولیدی تملیک شده از سوی بانکها ۲ هزار و ۴۶ مورد بود که این میزان در پایان سال گذشته به یکهزار و ۴۹۳ واحد کاهش یافت.
دینپرست اظهار داشت: این تعداد در چهارمحال و بختیاری ۲۶ واحد تولیدی در سال ۱۳۹۶ بوده که در پایان سال گذشته به ۱۲ واحد کاهش پیدا کرد.
وی گفت: تاکنون هشت تفامنامه با بخشهای اقتصادی برای ایجاد رونق در این حوزه تنظیم و امضا شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزیر کشور تاکید کرد: متاسفانه برخی از قوانین اقتصادی کشور مربوط به ۷۰ سال گذشته است.
وی افزود: براساس آمارهای موجود نیمی از معادن چهارمحال و بختیاری غیرفعال است و طبق مصوبات دولت، مجوز معادنی که فعال نشود باطل و به فرد دیگری واگذار خواهد شد.
دینپرست تصریح کرد: طرح انتقال بن به بروجن بهعنوان مهمترین مطالبه مردم، مسوولان و نمایندگان چهارمحال و بختیاری یکی از ۳۱ طرح مهم کشور برای تکمیل و بهرهبرداری تا پایان سالجاری انتخاب شده است.
به گزارش ایرنا، در این نشست تعدادی از تولیدکنندگان چهارمحال و بختیاری مشکلات مرتبط با بخش تولید در حوزههای مختلف را ارائه کردند.
همزمان با هفته دولت سالجاری ۲۶۲ طرح با دو هزار و ۵۰ میلیارد ریال اعتبار و ۴۴۸ نفر اشتغالزایی مستقیم در چهارمحال و بختیاری افتتاح و بهرهبرداری و همچنین ۸۶ طرح عمرانی با سه هزار و ۵۵۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال کلنگزنی میشود.
از این تعداد افتتاح و بهرهبرداری ۶۰ طرح با ۷۴۵ میلیارد و ۱۴۸ میلیون ریال سرمایهگذاری و اشتغالزایی ۹۹ نفر و کلنگ زنی و ۱۴۸ میلیون ریال هزینه کلنگ زنی ۱۶ طرح با یکهزار و ۲۱۳ میلیارد و ۵۲ میلیون ریال مختص شهرستان شهرکرد است.
دوم تا هشتم شهریور به مناسبت سالروز شهادت محمد علی رجایی و محمد جواد باهنر به عنوان هفته دولت نامگذاری شده است.
تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۳
شهرکرد-ایرنا-معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزیر کشور پیشنهاد داد مسوولان استانی سند توسعه پیشران و محرومیتزدایی چهارمحال و بختیاری را تهیه، تدوین و اجرایی کنند.