سید «محمد کریمالدینی » روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این میزان تسهیلات به ۵۸ مرکز رشد و فناور استان مرکزی پرداخت شد.
وی با بیان اینکه تسهیلات پارک علم و فناوری با بهره اندک به متقاضیان داده میشود، ادامه داد: پرداخت ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان واجد شرایط این بخش امسال در این مرکز علمی هدفگذاری شده است.
معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری استان مرکزی اظهار داشت: ۱۹ مرکز پیشرشد، ۶ واحد رشد و چهار مرکز پسارشد امسال در این مرکز پذیرفته شده است.
کریمیالدینی بیان کرد: حمایتهای پارک علم و فناوری استان مرکزی از واحدهای فناور بهصورت بستههای آموزشی، معافیتهای مالیاتی، عوارض گمرکی بر اساس ماده ۹ قانون حمایت از مجموعههای دانش بنیان، آزمایشگاهی، کارگاههای شبکهسازی و پرداخت تسهیلات ویژه با نرخ بهره اندک انجام میشود.
وی واحدهای فناور استان مرکزی را در زمره موفقترین نمونههای کشور دانست و گفت: ۱۴ شرکت فناور و دانش بنیان این استان با تولید انواع تجهیزات پزشکی در سنگر مقابله با شیوع کرونا، همکاری میکنند.
معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری استان مرکزی اضافه کرد: واحدهای فناور و دانشبنیان این استان پارسال درخشش چشمگیری داشتند بهطوری که بیش از ۲ و نیم میلیون دلار انواع کالا از این واحدها به نقاط مختلف جهان صادر شد.
کریمالدینی اضافه کرد: تا پایان سال ۱۳۹۷ مجموع واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان مرکزی ۱۱۶ مورد بود اما، پارسال در سایه حمایتهای پارک علم و فناوری ۷۵ واحد دانشبنیان و فناور به زنجیره قبل افزوده شد.
وی بیان کرد: طرح «جوان رشد» با هدف حمایت از پایاننامههایی که منجر به تولید محصول و یا معرفی فناوری نوین میشوند در استان مرکزی آغاز شده و به پایاننامههای مقطع کارشناسی ارشد، ۱۲۰ میلیون و به پایاننامههای مقطع دکترا نیز ۲۴۰ میلیون ریال کمک مالی میشود.
۱۷۱ مرکز رشد و شرکت دانش بنیان در استان مرکزی فعالیت میکنند که از این تعداد ۳۷ مرکز در مجموعه پارک علم و فناوری استان مرکزی فعالیت میکنند.