کامران سلیمانپور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پس از بررسیهای به عمل آمده شاهد تجمع افراد و شلوغی در حدود ۴۰ نانوایی بودیم که نگرانی از نظر ابتلا و شیوع کرونا در این مکانها وجود داشت به دلیل ساعت پخت آنها افزایش یافت.
وی یادآور شد: پخت نان در نانواییهای ایلام تا ساعت ۱۰ شب انجام میشود تا از تراکم جمعیت در صف نانواییها در راستای پیشگیری از شیوع کرونا و همچنین تسهیل در امر تامین نان مردم، کاسته شود.
وی افزود: همچنین در راستای تسهیل امور و دسترسی مردم به نان، سهمیه آرد این نانواییها هم افزایش یافته است تا علاوه بر افزایش مدت زمان پخت، میزان پخت نان نیز افزایش یافته و از شلوغی و ازدحام در نانواییها پیشگیری شود.
سلیمانپور گفت: همچنین بر رعایت پروتکلها، رعایت بهداشت و استفاده از مواد گندزدا، جلوگیری از گرفتن پول نقد و استفاده از کارت خوان و استفاده از ماسک در نانواییها نظارت میشود.
وی افزود: در بازدیدهای مکرر از نانواییهای سطح شهر مشاهده شده است که بیش از ۵۰ درصد آنها پروتکلهای بهداشتی را رعایت میکنند.
وی اضافه کرد: تذاکراتی به واحدهای متخلف داده شده است که امیدواریم اصلاح شود در غیر این صورت مجبور به برخورد با این افراد هستیم.
سلیمانپور گفت: متصدیان نانواییها به عنوان تامین کننده نان مورد نیاز مردم و سرکارداشتن با سلامتی مردم باید پروتکلهای ابلاغی در راستای پیشگیری از کرونا را رعایت کنند.