علی صفایی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، هزینه تجهیز تمام این مراکز را ۱۵۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: روستاهای ۱۸ شهرستان استان از این خانهها بهرهمند شدند.
وی تخته تاتامی، وسایل مورد نیاز تنیس روی میز، دارت، میز شطرنج، فوتبال رومیز، توپ و تور والیبال و توپ و دروازه گل کوچک را از جمله وسایل ورزشی برشمرد که برای این خانهها در نظر گرفته شده است و با تخصیص آنها تا حد زیادی به سلایق ورزشی افراد جوامع روستایی پوشش داده میشود.
دبیر هیات ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی اصفهان با اشاره به اینکه هر خانه ورزش روستایی و مناطق محروم حدود یکصد مترمربع مساحت دارد، فعالیت تمام اعضای خانوادهها در کنار هم و یا استفاده مجزای آقایان و بانوان را از مزایای این مجموعههای ورزشی برشمرد.
صفایی با بیاناینکه تاکنون بالغ بر۵۰۰ خانه ورزش روستایی در استان راه اندازی شده است، تصریح کرد: تشویق ساکنان مناطق روستایی و محروم به فعالیت ورزشی سبب کاهش آسیبهای اجتماعی خواهد شد و استفاده از این راهبرد باید بیش از پیش بویژه در نواحی کم برخوردار تسری پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه استعدادیابی در مناطق روستایی نیز میتواند به تقویت تیمهای استانی و معرفی چهرههای ملی منجر شود، خاطرنشان کرد: این امر نیازمند حمایت بیشتر و افزایش اعتبارات است که البته هزینه در این بخش، نوعی سرمایهگذاری خواهد بود که نتابج مفیدش نیز به مرور مشخص میشود.
به گزارش ایرنا، بر اساس نتایج سرشماری سال ۹۵، جمعیت استان اصفهان پنج میلیون و ۱۲۰ هزار و ۸۵۰ نفر متشکل از یک میلیون و ۶۰۸ خانوار است که از این تعداد ۱۹۶ هزار خانوار روستایی هستند.
این استان بیش از ۳۱۱ هزار ورزشکار سازمان یافته و یک هزار و ۷۰۰ باشگاه ورزشی دارد.
سرانه ورزشی در استان اصفهان اکنون به بیش از ۰.۴۶ مترمربع رسیده که در مقایسه با سال آغاز فعالیت دولت تدبیر و امید در سال ۹۲، حدود ۵۳ درصد رشد داشته است.
تاکنون افزون بر ۲ هزار و ۴۰۰ بازی بومی محلی در کشور شناسایی شده است.