به گزارش روز پنجشنبه استانداری خراسان رضوی، حجت الاسلام حجر حسنی سعدی در دیدار با معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با ابراز خرسندی از عملکرد الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در استان خراسان رضوی افزود: نمونه عینی همکاری بین دستگاههای اجرایی، نظارتی و روحانیت را در این استان شاهد هستیم.
وی ادامه داد: ائمه جمعه در خراسان رضوی همراهی خوبی حول محور الگوی مثلث توسعه اقتصادی - فرهنگی در استان داشتهاند، در این راستا نیاز است پیوست فرهنگی اقدامات معینهای اقتصاد مقاومتی لحاظ شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی نیز در این دیدار گفت: الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی، مدل اجرایی سیاست اقتصاد مقاومتی است که مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار دارد.
علی رسولیان افزود: در این مدل اقتصادی، معینهای اقتصاد مقاومتی با مشارکت مردم و استفاده از ظرفیتهای منطقه، امر توانمندسازی و توسعه را انجام میدهند.
وی ادامه داد: در حوزه سیاسی و فرهنگی، الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی آثار مثبتی در خراسان رضوی از خود به جا گذاشته است و ما شاهد تداوم وحدت و همکاری بین ارکان حاکمیت در این استان هستیم.
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی نیز در این دیدار با تشریح وظایف، ابعاد و دستاوردهای الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی گفت: در قالب این مدل توسعهای، احیای مسوولیتهای اجتماعی صورت گرفته است.
علی اکبر لبافی افزود: هماکنون حدود ۲۰۰ معین اقتصادی فرهنگی که ۹۵ درصد آنها متعلق به بخش خصوصی هستند، مسوولیت توسعه و توانمندسازی استان خراسان رضوی را به شکلی داوطلبانه برعهده گرفتهاند.
الگوی مثلث توسعه اقتصادی - فرهنگی طرح ابتکاری از سوی استاندار خراسان رضوی مبتنی بر توسعه اقتصاد روستا است که اجرای آن از دیماه سال ۱۳۹۷ آغاز شده است، در اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی هزار و ۲۵۶ تفاهمنامه سرمایهگذاری با مبلغ ۲۳۰ هزار میلیارد تومان در استان به امضا رسیده که از این میزان طی یک سال گذشته ۲۳۱ طرح با هزینه ۱۱ هزار میلیارد تومان و ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی به بهرهبرداری رسیده است.