سنندج - ایرنا - رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان گفت: ایجاد زیرساخت‌های فرهنگی و هنری شاید برای برخی امری تفریحی محسوب شود در حالیکه تحقق توسعه همه جانبه مستلزم توجه به زیرساخت همه بخش‌ها از جمله فرهنگی است.

به گزارش ایرنا، بهرام نصراللهی زاده عصر پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان کامیاران که همزمان با افتتاح بزرگترین آمفی تئاتر روباز غرب کشور در این مجموعه برگزار شد با بیان اینکه همه فعالیت‌ها باید در جهت رشد و بالندگی توسعه فرهنگ و هنر باشد، افزود: در حوزه زیرساخت‌های فرهنگی در استان شاهد اجرای اقدامات تاثیرگذاری هستیم.  

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان افزود: پروژه آمفی تئاتر روباز کامیاران، احداث پنج پلاتو در شهرهای مختلف، احداث تالار مرکزی سنندج، دبیرستان هنرهای زیبا، راه اندازی رشته موسیقی از جمله اقدامات موثر حوزه فرهنگ و هنر این استان است.  

نصراللهی زاده یادآور شد: شهروندان ما به همان اندازه که باید به آب شرب سالم در دسترسی داشته باشند نیاز به فضاهایی برای شادی و نشاط هم دارند لذا همه تلاش خود را بکار گرفته ایم تا بستر فعالیت های نشاط آور در استان ایجاد شود.  

وی با بیان اینکه بسترهایی برای بالندگی حوزه فرهنگ و هنر استان باید ایجاد شود، اظهار داشت: شدیدترین تحریم های ظالمانه علیه کشورمان در حال اجراست ولی باعث افتخار است که چرخه توسعه با تدبیر دولتمردان در کشور همچنان در حال چرخش است.  

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان با بیان اینکه کار در استان ما هم مثل دیگر نقاط کشور با شتاب بیشتری در حال پیشرفت است، تاکید کرد: در حوزه راه روستایی در چند سال اخیر یک هزار کیلومتر بهسازی و آسفالت شده که اقدامی بی نظیر است.  

نصراللهی زاده با اشاره به اینکه کردستان بزودی به شکبه سراسری ارتباطات ریلی از طریق خط آهن سنندج - همدان - تهران می‌پیوندد، گفت: طی ۲ سال اخیر دولت حدود ۷۴۰ میلیارد تومان اعتبار به این پروژه اختصاص داده تا این مطالبه به حق مردم استان زودتر به بهره‌برداری برسد.  

وی با بیان اینکه امسال دومین فرودگاه استان در شهر سقز هم به بهره‌برداری می‌رسد، افزود: امروز در استان به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت ۲۰۸ تخت بیمارستانی داریم که این تعداد از میانگین کشوری هم بیشتر و بالاتر است.  

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان تاکید کرد: به ازای هر ۱۰ هزار جمعیت نفر ۹ خانه بهداشت در کشور وجود دارد که این تعداد در استان کردستان ۱۴ خانه بهداشت است.  

نصراللهی زاده در خصوص احداث بیمارستان جدید در کامیاران یادآور شد: احداث این بیمارستان با توجه به تخصیص اعتبارات بیش از یک دهه زمان می برد البته برای اجرای آن علاوه بر تعیین ردیف بودجه ملی، بودجه استانی نیز برای تملک زمین اختصاص یافته است.  

وی با اشاره به اینکه در لایحه بودجه وزارت بهداشت اعتباری برای این بیمارستان در نظر گرفته نشده است، اضافه کرد: هیچ مانعی برای احداث بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی در کامیاران وجود ندارد.  

برنامه توسعه شهرها و روستاهای استان کردستان تدوین می‌شود

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: برای هر شهر و روستای توابع این استان برنامه توسعه‌ای تهیه و تدوین می‌شود که این اقدام تاکنون برای چند روستا انجام شده است.  

نصراللهی زاده افزود: خدماتی همچون گازرسانی، برق رسانی و آبرسانی به روستاهای استان در طول فعالیت دولت های یازدهم و دوازدهم ارائه شد ولی چون برای اشتغال روستاییان برنامه‌ای وجود نداشت شاهد مهاجرت آنها به حاشیه شهرها بودیم لذا با اجرای طرح توسعه شاهد مهاجرت معکوس خواهیم بود.  

تبدیل ۹ هزار هکتار از اراضی دیم کامیاران به آبی

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان با اشاره به اینکه اقدامات خوبی در بخش کشاورزی کامیاران انجام شده است، افزود: از محل طرح مهار آب‌های مرزی کشور بیش از ۱۶ هزار هکتار از اراضی استان از دیم به آبی تبدیل می‌شود که بیشترین سهم را شهرستان‌های مریوان، سنندج و کامیاران دارند.  

نصراللهی زاده تاکید کرد: سهم شهرستان کامیاران از این طرح آبی کردن هفت هزار و ۳۰۰ هکتارزمین دیم است که با اجرایی شدن آن انقلابی در توسعه کشاورزی و درآمد کشاورزان این منطقه ایجاد خواهد شد.  

وی از بهره برداری ۲ سد امیرآباد و رمشت در سال جاری خبر داد و یادآور شد: بیش از ۱۱۰ درصد اعتبار مورد نیاز این سدها به شرکت آب منطقه‌ای کردستان تخصیص داده شده است.  

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان با بیان اینکه تبدیل یک هزار هکتار از اراضی دیم روستای خامسان کامیاران به آبی شروع شده است، اضافه کرد: در مجموع طرح‌های در دست اقدام ۹ هزار هکتار از اراضی دیم این شهرستان به آبی تبدیل خواهد شد.  

عنوان»: مسعود الماسی فرماندار کامیاران


۷۹ پروژه هفته دولت در کامیاران افتتاح شد

فرماندار شهرستان کامیاراننیز در این جلسه با اشاره به اینکه سه شیفت در مدت اخیر برای اتمام پروژه آمفی تئاتر کار شد، اظهار داشت: این پروژه یکی از طرح‌های شاخص فرهنگی و هنری استان کردستان است که در هفته دولت به بهره‌برداری رسید.  

مسعود الماسی با اشاره به اینکه کامیاران قطب فرهنگی استان کردستان است، افزود: جشنواره های زیادی همچون سیاچمانه و پرژه در این شهر با کمترین امکانات برگزار شده و از این به بعد در این آمفی تئاتر شاهد اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری تاثیرگذاری خواهیم بود.  

وی با بیان اینکه در هفته دولت ۷۹ پروژه با هزینه کرد بیش از ۲۷ میلیارد تومان هزینه در شهرستان افتتاح شد،  گفت: علیرغم تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ایران اسلامی و مشکلات اقتصادی و درآمدی دولت، اقدامات و برنامه‌های مطلوبی در این شهرستان اجرایی شده است.  

الماسی با اشاره به اینکه شاهد حرکت جدی توسعه‌ای در استان کردستان هستیم، یادآور شد: در این فضای تنگ اقتصادی، کردستان تبدیل به کارگاهی شده و  پروژه‌های زیرساختی،  اقتصادی و تولیدی زیادی در دست احداث است و یا در ایام هفته دولت افتتاح شده‌اند.  

وی با اشاره به وجود چهار سد در این شهرستان تاکید کرد: ۲ سد در مدار بهره‌برداری قرار گرفته و عملیات احداث ۲ سد هم در مراحل نهایی قرار دارد ولی برای تکمیل به ۹۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارند که با کمک و مساعدت سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، این اعتبار تامین شده است.

پروژه بزرگترین آمفی تئاتر روباز غرب کشور عصر پنجشنبه همزمان با ایام گرامیداشت هفته دولت با حضور مسوولان اجرایی استان کردستان در شهر کامیاران افتتاح شد، ساخت آمفی تئاتر روباز کامیاران سال ۹۷ مصوب و اردیبهشت ۹۸ عملیات اجرایی آن آغاز شد و از جمله طرح‌های عمرانی مصوب حوزه فرهنگ و هنر استان بود که طی یک و نیم سال ساخته و به بهره برداری رسید.  

این آمفی تئاتر ظرفیت پذیرش یک هزار نفر را دارد و برای احداث و تجهیز آن بیش از یک میلیارد و ۳۷۰ میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.

روبان افتتاح پروژه بزرگترین آمفی تئاتر روباز غرب کشور عصر پنجشنبه با حضور رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان، نمایندگان مردم شهرستان‌های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و جمع دیگری از مسوولان استانی و شهرستانی در کامیاران بریده شد.