ساری - ایرنا - بستری بیماران کرونایی در بابل که در موج دوم روند نزولی به خود گرفته بود به نصف کاهش یافت.

به گزارش خبرنگار ایرنا، بستری بیماران کرونایی در بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل که از اوایل تیرماه وارد کانال افزایشی شده بود و به رکورد ۳۶۰ نفر رسید، طبق جدیدترین آمار به نصف رسیده و در حال حاضر ۱۷۹ بیمار کرونایی در مراکز درمانی این سهرستان بستری هستند.

بنا بر آخرین گزارش از دانشگاه علوم پزشکی بابل در ۲۴ ساعت گذشته ۲۷  بیمار کرونایی بستری و  ۴۶ بیمار مبتلا به این ویروس با حال عمومی مساعد از مراکز درمانی ترخیص شدند.

از سویی دیگر بیماران کرونایی بدحال مراکز درمانی هم که تاکنون بالای ۵۰ نفر بودند در ۲۴ ساعت گذشته به ۴۲ بیمار که در بخش مراقبت های ویژه نگهداری می شوند کاهش یافته است.

با آغاز موج دوم کرونا در بابل از ۱۴ تیرماه با اعلام وضعیت قرمز کرونایی در این شهرستان محدودیت های شدیدی برای برپایی مجالس عزا و عروسی و همچنین تجمعات برقرار شد و از سویی دیگر پارک های بابل دیوار کشی شده که مانع از تجمع مردمی باشد.

در موج دوم کرونا هم ضد عفونی مکان های عمومی و اعلام هشدارها در خصوص عدم خروج از منزل بجز برای کارهای ضروری از سوی خودروهای آتش نشانی گوشزد می شد.

به روزهای آخر موج دوم کرونا نزدیک شدیم

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل به خبرنگار ایرنا گفت: رفته رفته با کاهش روند بستری بیماران کرونایی به روزها و هفته های پایانی خیز دوم کرونا در بابل نزدیک شده ایم و امیدواریم مردم رعایت پروتکل های بهداشتی را فراموش نکنند.

دکتر سید فرزاد جلالی افزود: جامعه باید به سمتی سوق داده شود که بیش از ۹۰ درصد مردم از ماسک استفاده کنند و نکته مهم آن است که مردم باید طریقه نصب درست ماسک را هم  مد نظر داشته باشند که باید به صورت کامل بینی و دهان را بپوشاند.

وی گفت: طبق آخرین پایش به طور میانگین ۶۷ درصد مردم شهر بابل از ماسک استفاده می کنند که این آمارها برای روستاها ۳۹ درصد می باشد که همه باید تلاش کنیم تا با فرهنگ سازی و اطلاع رسانی این آمار را در شهر و روستاها به بالای ۹۰ درصد برسانیم.

وی افزود: این روزها شاهدیم که موج زیادی از مسافرت ها به شهرهای مازندران اجام شد که نتیجه آن از ۲ هفته دیگر مشخص خواهد شد اما خواست ما از مردم این است که در این روزها به صورت دقیق پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند تا زمینه خلق موج سوم کرونا در بابل آغاز نشود.

وی اظهار داشت: با توجه به در پیش بودن فصل پاییز و شیوع آنفلوآنزا روزهای سخت پاییز و زمستان پیش روی ماست که هیچ راهی بجز رعایت پروتکل های بهداشتی وجود ندارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: تاکنون استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری یک و نیم متری و شستن ۲۰ ثانیه ای دست ها تاکید می شد اما باید تهویه هوای اتاق را هم به آن اضافه کنیم و جریان هوا در اتاق ها و مکان های سربسته برقرار باشد تا با این اقدامات مانع از ابتلای این افراد به این ویروس شویم.

زنگ خطر ورود بیماری کووید ۱۹ به مازندران ۳۰ بهمن سال گذشته با شناسایی ۲ بیمار مشکوک در بابل نواخته شد. بیماران شناسایی شده افرادی بودند که همزمان با شیوع کرونا در قم به آن شهرستان سفر داشتند.

دانشگاه علوم پزشکی بابل که مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت می کند، شهرستان بیش از  ۵۲۰ هزار نفری بابل را با هفت بیمارستان تحت پوشش دارد که از این تعداد پنج بیمارستان آیت الله روحانی و میناگر ، شهید بهشتی ، یحیی نژاد و امیرکلا از ابتدا برای پذیرش بیماران کرونایی اختصاص یافتند و همچنان هم پذیرش این بیماران در تمامی این بیمارستان ها ادامه دارد.