علی اصغر اصغری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این افراد در دو جایگاه عرضه سوخت که امسال به بهرهبرداری رسیده است و جذب ۱۵۰ نفتکش مشغول به کار شدهاند.
وی ادامه داد: یکی از این دو جایگاه اواخر تیر ماه امسال به عنوان یکصد و بیست و هشتمین جایگاه عرضه سوخت در این منطقه با پنج سکو و مساحت هفت هزار متر مربع در قالب مجتمع خدمات رفاهی با امکانات جایگاه، نمازخانه، رستوران و دیگر امکانات در کیلومتر ۱۰ آزاد راه مشهد به قوچان به بهره برداری رسید.
او اضافه کرد: اوایل مرداد ماه هم یک جایگاه دیگر عرضه سوخت در ورودی قوچان به مشهد با هزینه ۱۰۰ میلیارد ریال در زمینی به مساحت ۷۵۰ متر احداث شده که دارای ۲ سکو، ۱۲ نازل و ظرفیت ۱۵۰ هزار لیتر ذخیره سازی است.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه خراسان رضوی گفت: طرح کهاب در راستای کاهش تبخیر بنزین و کاهش آلودگی هوا از دیگر طرحهایی است که امسال اجرایی شد و تاکنون در ۶ جایگاه انجام شده است و از اول مهر ماه آینده هم جایگاههای تازه ساخته شده حتماً باید این طرح را اجرا کنند و بقیه جایگاه های موجود نیز در این خصوص الزام به رعایت این طرح شده اند.
اصغری افزود: الکترونیکی کردن روش توزیع فرآورده ها از دیگر اقدامات انجام شده است و تا کنون این روش برای نفت سفید و سپس خردهفروشان نفت گاز و مشتریان آن آغاز شده است همچنین برای عرضه گاز مایع هم طرح مذکور در حال تکمیل است که تا آخر شهریور ماه اجرایی خواهد شد.
وی ادامه داد: همچنین احداث جایگاه عرضه سوخت بنزین و سی. ان. جی و دیگر فرآوردههای مرتبط، همسو با رشد شهرها و تولید انواع خودرو در سطح شهر مشهد آزاد اعلام شده است و در این ارتباط هم اکنون با ساخت ۲۵ جایگاه در منطقه خراسان رضوی موافقت شده است که پنج جایگاه مربوط به مشهد و حومه است.
شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی منطقه خراسان رضوی، شهرستانهای مشهد، چناران، کلات، بینالود، فیروزه، نیشابور، فریمان، قوچان، تربتجام، تایباد، درگز، سرخس، زبرخان، صالح آباد و باخرز را زیرپوشش دارد. دیگر شهرهای خراسان رضوی زیر پوشش خدمات شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه تربتحیدریه و سبزوار هستند.