ارومیه- ایرنا- مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی با اشاره به اجرای این طرح در مراکز غیردولتی گفت: ۱۶ مرکز غیردولتی در این استان وجود دارد که تاکنون هفت مرکز از طرح تبادل اسناد بستری به صورت الکترونیکی بهره‌مند شده‌اند.

نادر نان‌بخش روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا گفت: تا سه ماه آینده نیز تمامی مراکز غیردولتی آذربایجان‌غربی از طرح تبادل اسناد بستری به صورت الکترونیکی بهره‌مند می‌شوند.

وی ادامه داد: همچنین برنامه تبادل اسناد بستری به صورت الکترونیکی در ۲۶ بیمارستان دولتی - دانشگاهی این استان اجرایی شده‌است.

مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه اجرای این طرح گام بزرگ به سمت تشکیل پرونده الکترونیک سلامت است، ادامه داد: اجرای طرح تبادل الکترونیک اسناد شامل نسخه‌نویسی الکترونیکی، نظام ارجاع الکترونیکی، استحقاق‌سنجی الکترونیکی و انتقال الکترونیکی اسناد بیمارستانی است.

نان‌بخش بیان کرد: الکترونیکی کردن تمام خدمات سرپایی و بستری از اهداف این طرح است تا تمام داده‌ها در بستر امن و مطمئن الکترونیک ذخیره شود و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

وی اظهار داشت: با اجرای طرح تبادل الکترونیک اسناد اطلاعات پرونده الکترونیک سلامت به صورت کامل در اختیار سازمان بیمه سلامت قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه سامانه تلفنی ۱۶۶۶ با رویکرد رعایت حقوق شهروندی در این استان فعال است، ادامه داد: مردم از این طریق می‌توانند مشکلات و سوال‌های خود را در خصوص مسائل بیمه سلامت مطرح و پاسخ خود را دریافت کنند.

وی اضافه کرد: سامانه ۱۶۶۶ راهی برای پاسخ‌گویی بهتر به شهروندان در خصوص مسائل مرتبط با بیمه سلامت بوده و به طور میانگین هفته‌ای چند تماس برای رسیدگی به این استان متصل شده است زیرا بیشتر مسائل توسط اپراتور مسوول در تهران حل و فصل می‌شود.

بیمه سلامت از دستاوردهای امیدبخش دولت تدبیر و امید است که با اجرای آن آحاد مختلف جامعه و به خصوص نیازمندان از خدمات مناسب بهداشتی و درمانی بهره‌مند شده‌اند و هوشمندسازی مسیر تعالی روز افزون این دستاورد را هموار خواهد کرد.

اداره کل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی حدود ۲ میلیون نفر در این استان بیمه شده دارد که زیرپوشش پنج صندوق این سازمان (صندوق کارکنان دولت، صندوق روستاییان و عشایر و ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، صندوق سایر اقشار، صندوق بیمه سلامت همگانی و صندوق بیمه سلامت ایرانیان) است.