قشم- ایرنا- مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم گفت: به منظور ایجاد تعادل قیمت در بازار قشم، اولین بازارچه برای عرضه مستقیم میوه و تره‌بار در شهر قشم راه اندازی شد.

هرمز امیری شامگاه سه‌شنبه در جمع خبرنگاران افزود: این امر به ایجاد تعامل بین فروشنده و مصرف کننده میوه نیز کمک می‎کند.

وی ادامه داد: بازارچه میوه و تره بار قشم در فضایی به مساحت ۴۰۰ متر مربع و سرمایه‌گذاری ۱۰ میلیارد ریال واقع در میدان شهدای گمنام، جنب حوزه علمیه امام صادق (ع) جانمایی شد.

مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: روزانه ۱۵ تا ۲۰ تُن میوه تازه با حفظ نکات بهداشتی و رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در این مجموعه برای مصرف شهروندان توزیع می‌شود.

وی افزود: از مدتی قبل نیز با راه‌اندازی یک برنامه نرم‌افزاری و کاربردی امکان سفارش و خرید آنلاین میوه از فروشگاه‌های شهر برای ساکنان جزیره فراهم شده است.

امیری ادامه داد: وجود میوه و تره‌بار در سبد غذایی خانوار یک امر ضروری است و در سلامتی شهروندان نقش مستقیم دارد.

وی تصریح کرد:  مدیریت بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم خود را مکلف می‌داند تمام تلاش خود را برای دسترسی مناسب تمام شهروندان به میوه و تره‌بار باکیفیت و با صرفه‌ی اقتصادی انجام دهد.

امیری خاطرنشان کرد: به این منظور تمام محصولات به صورت مستقیم از مناطق مختلف کشور و همچنین محصولات بومی منطقه برای استفاده مصرف‌کنندگان در این بازارچه‌ها تامین خواهد شد.

جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سال‌های ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.

پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایه‌های خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدف‌های ایجاد منطقه آزاد قشم است.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.