بجنورد- ایرنا- رییس دانشگاه جامع علمی ‌کاربردی خراسان شمالی گفت: تاکنون، ۱۳ هزار دانشجو از هشت واحد دانشگاهی این مرکز آموزش عالی و در ۶۶ کد رشته کاردانی و کارشناسی دانش‌آموخته شده‌اند.

دکتر علی بادامی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:  ۷۵ درصد از آنان جذب بازار کار شده‌ اند که این میزان در برخی رشته ها از جمله رشته آلومینیوم در مرکز جاجرم تا ۹۰ درصد بوده است.

رییس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی خراسان شمالی اظهار داشت: این واحد دانشگاهی در سال ۸۶ با دو مرکز علمی کاربردی و تعداد ۳۷۹ دانشجو با اهداف ایجاد بستر مناسب برای فعالیت همه جانبه در حوزه خدمات، صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنر در جهت گسترش اعتلای دانش و پژوهش، مهارت افزایی و علمی کاربردی آغاز به کار کرد.

بادامی گفت: این مرکز آموزش عالی در ساختمانی به مساحت ۴۰۰ متر مربع مستقر شد اما فعالیت عمرانی را در سال اول روی کارآمدن دولت با دریافت مجور تملک زمین آغاز کرد.

وی افزود: در این پیوند، روند انجام مناقصه و ساخت ساختمان اداری آموزشی واحد استان با زیربنای سه هزار و ۱۰۰ متر مربع از سال ۹۳ با  اعتبار ۴۰ میلیارد ریال آغاز شد و در آبان ماه ۹۵ به پایان رسید و مورد بهره برداری نیز قرار گرفت.

رییس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی خراسان شمالی افزود: این مجموعه در زمینی به مساحت پنج هزار متر مربع ایجاد شد که دارای پنج کلاس مجهز آموزشی، ۱۴ اتاق اداری، سالن آمفی تئاتر، سالن غذا خوری، سه واحد مامورسرا، سالن ورزشی، کتابخانه، سایت کامپیوتر و پارکینگ بوده و مجهز به سیستم حرارت و برودت مرکزی است.

وی گفت: علاوه بر تربیت دانشجو دانشگاه جامع علمی کاربردی با هدف ارتقای سطح مهارت شاغلان بخش های مختلف اقتصادی و افزایش مهارت های حرفه ­ای دانش آموختگانی که فاقد تجربه اجرایی هستند با به‌کارگیری و سازمان دهی امکانات، منابع مادی و انسانی دستگاه های اجرایی، نسبت به برگزاری دوره های علمی کاربردی اقدام می کند.

رییس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی خراسان شمالی گفت: راه اندازی کلینیک اشتغال و توسعه کارآفرینی، راه اندازی اولین مرکز نوآوری تخصصی زنبور عسل و فرآورده های آن در کشور توسط مرکز آموزش علمی کاربردی شیروان در سال جاری، انتخاب اولین دانشجوی دانشگاه علمی کاربردی کشور از دانشجویان این استان برای نخستین دوره اعزام به کشور آلمان و ثبت ۱۷ اختراع توسط دانشحویان و اساتید از جمله توفیقات این مرکز آموزش عالی است.

وی بهره برداری از ساختمان در مرکز آموزش علمی کاربردی انصارالمهدی نیروی انتظامی به مساحت دو هزار متر مربع در سال ۹۸ و برگزاری اولین استارت آپ تخصصی انگور استان و معرفی ۶ طرح برگزیده به پارک علم و فناوری استان را از دیگر موفقیت های این دانشگاه عنوان کرد.

رییس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی خراسان شمالی ویژگی های این واحد دانشگاهی را کاربردی بودن آموزش ها، پاسخگویی به نیازهای تخصصی، بدیع بودن آموزش ها، به هنگام کردن آموزش ها،  خودگردانی آموزش ها و اتکا به منابع موجود در کشور و حفظ کیفیت آموزش در سطح استاندارد دانست.

هم اکنون هزار و ۸۰۰ دانشجو در مراکز آموزش علمی کاربردی خراسان شمالی در حوزه‌های مختلف خدمات، صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنر تحصیل می‌کنند.

خراسان شمالی حدود ۴۰ هزار دانشجو دارد که در ۴۰ مرکز آموزش عالی دولتی، غیردولتی و پیام نور مشغول به تحصیل هستند.