به گزارش ایرنا، تارنمای هیل شمار جان باختگان در سراسر آمریکا را ۱۸۳ هزار نفر اعلام کرد و نوشت: ترامپ و جو بایدن رقیب دموکرات او در انتخابات ۲۰۲۰ ماه ها بر سر چگونگی واکنش به ویروس کرونا جنگیده اند و متحدان نامزد دموکرات دولت را به دلیل وضعیت کشور که بیشترین آمار متبلایان به کووید-۱۹ را در جهان دارد، تحت فشار قرار داده اند.
در ماه ژوئیه (تیر) جو بایدن ترامپ را متهم کرد که در مقابل تلاش ها برای کنترل این ویروس تسلیم شده است و به اصطلاح «پرچم سفید را بلند کرده است».
معاون باراک اوباما رئیس جمهوری پیشین آمریکا گفت: ایده ای ندارد که چه باید کرد. تنها چیزی که به آن فکر می کند این است که او چگونه می خواهد دوباره در انتخابات پیروز شود؟ مهم نیست که چه تعداد به کووید مبتلا می شوند و یا جان می بازند زیرا ترامپ می ترسد که اگر اقتصاد به بدی وضعیت امروز آن باشد، با مشکل مواجه شود.
اما ترامپ در ماه های اخیر با لحنی خوشبینانه سخن گفته و مدعیست که تا قبل از انتخابات واکسن در دسترس خواهد بود. وی همچنین در مصاحبه جدید خود با تارنمای آکسیوس ادعا کرد که «ویروس تا حدی که امکان کنترل آن وجود دارد، در آمریکا تحت کنترل است».
او با اشاره به جان باختگان کرونا در آمریکا گفت: «آنها می میرند، بله درست است. اما این بدان معنا نیست که ما کاری نمی کنیم. این ویروس در حد امکان تحت کنترل است. این یک بلای فاجعه بار است.»
بر اساس گزارش دانشگاه جان هاپکینزی که داده های خود را از مقامات ملی و محلی، رسانه ها یا دیگر منابع جمع آوری می کند، مرگ و میر کرونا در جهان به ۸۵۰ هزار و ۵۳۵ نفر رسیده و بیش از ۲۴.۵ میلیون نفر در جهان به ویروس مبتلا شده اند که از این تعداد بیش از ۱۶ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر بهبود یافته اند.
آمریکا و برزیل دو کشوری هستند که در صدر کشورهای جهان از نظر کل مبتلایان و جان باختگان ویروس قرار دارد.
سازمان جهانی بهداشت شیوع ویروس جدید را در ۱۱ مارس (۲۱ اسفند) اعلام کرد که این یک همه گیری جهانی است. بر اساس گزارش این سازمان شمار جان باختگان این ویروس از مرز ۸۴۴ هزار نفر گذشته است و موارد ابتلا در جهان از ۲۵ میلیون فراتر رفته است.
بر اساس گزارش ها، با ادامه افزایش تابستانی ابتلا به ویروس در ایالت تگزاس، کالیفرنیا و آریزونا دستکم ۲۶ایالت این کشور به طور متوسط افزایشی بیش از ۵ درصدی را در یک هفته شاهد بوده اند. بر اساس گزارش یو اس ای تودی، موارد جدید ابتلا به صورت هفتگی در هفته گذشته در ایندیانا، ایووا، کنتاکی، مینه سوتا، داکوتای شمالی و داکوتای جنوبی ثبت شده است.
این افزایش به دلیل باز شدن دوباره کالج ها و دانشگاه ها در دو هفته اول ماه آگوست (مرداد) بوده است.
مسئولان دانشگاه آلباما توسکالوسا روز دوشنبه گفتند تست کرونای یک هزارو ۴۳ دانشجو این دانشگاه بعد از شرکت در کلاس ها از دو هفته پیش مثبت بوده اس. برخی دانشگاه های دیگر نیز از افزایش موارد ابتلا خبر داده اند. دانشگاه فیلادلفیا بعداز افزایش موارد مبتلایان از ۵۸ نفر در روز جمعه به ۱۰۳ نفر در روز یکشنبه بار دیگر آموزش آنلاین را از سر گرفت.
پیشنهاد راهبرد ایمنی جمعی در آمریکا
روزنامه واشنگتن پست به نقل از مشاور پزشکی ترامپ از دانشگاه استنفورد نوشت وی تلاش می کند آمریکا را برای اتخاذ راهبرد ایمنی جمعی مشابه آنچه که در سوئد استفاده شده تحت فشار قرار دهد. اما مقام های بهداشتی سراسر جهان و آمریکا با این رویکرد مخالفت کرده اند و می گویند رویکردی که در سوئد هم استفاده شده شکست خورده است. این کشور کوچک اسکاندیناوی بالاترین شمار ابتلا و مرگ در سراسر جهان را دارد و همچنان با ویروس دست به گریبان است.
در آمریکا سازمان و غذای داروی این کشور مجوز استفاده فوری از داروی رمدیسیور را صادر کرده که شامل استفاده برای همه بیماران بستری در بیمارستان است. پیشتر از این مجوز فقط برای بیماران بدحال استفاده می شد.
بر اساس گزارش هفتگی مرگ و میر در آمریکا معلوم شده ۶ درصد از پرسنل بهداشتی که در صف مقدم مبارزه با کرونا هستند از آوریل ماه ژوئن در بدن خود آنتی بادی کرونا را داشته اند که از این تعداد ۲۶ درصد بدون علامت بوده اند اما در ۶۹ درصد قبلا بیماری آنها تشخیص داده شده بود.