محمدعلی واقعی عصر امروز (سهشنبه) در حاشیه برگزاری سی و چهارمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور که به صورت ویدئو کنفرانس در حال برگزاری است، افزود: از این تعداد ۳۸ مدرسه در بیرجند، یک مدرسه در قاین و ۲ مدرسه در طبس واقع است.
وی بیان کرد: البته از میان مدارس موجود نیز ۱۴ درصد نیاز به بازسازی دارد و تاکنون ۲۰ درصد مدارس نوسازی شدهاند و ۶۰ درصد مدارس خراسان جنوبی نیازمند مقاومسازی هستند.
دبیر شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: خراسان جنوبی شرقیترین استان کشور دارای ۱۸۰ هزار دانشآموز است و نبود فضای کافی، فرسودگی، کمبود امکانات سخت و نرمافزاری از مهمترین چالشهای پیش روی آموزش و پرورش خراسان جنوبی در سالهای اخیر بوده است.
وی افزود: فقر اقتصادی خانوادهها، مهاجرت و رونق حاشیهنشینی در شهرها از عمدهترین دلایل خالی شدن فضای مدارس روستایی و به وجود آمدن مشکلاتی همچون کمبود فضای آموزشی در شهرکهای اقماری هستند.
واقعی مشکل فضا را زمینهساز به وجود آمدن مدارس دوشیفت در مدارس شهرکهای اقماری دانست و گفت: در مسکن مهر مشکل اساسی کمبود فضای آموزشی وجود دارد.
وی عنوان کرد: علیرغم توسعه زیرساختها با حمایت استاندار خراسان جنوبی و پیوستن بسیاری از روستاهای استان به شبکه ملی اطلاعات، اما هنوز روستاهایی هستند که از کمبود امکانات رنج میبرند و این خود مشکلی مضاعف بر مشکلات آموزش و پرورش میافزاید.
به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، سی و چهارمین اجلاس روسا و مدیران آموزش و پرورش سراسر کشور در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید امروز - سهشنبه - با قرائت پیام رییس جمهوری و سخنرانی مقام معظم رهبری به صورت ویدئو کنفرانس در تهران آغاز شد.
این اجلاس با حضور وزیر آموزش و پرورش و تعدادی از معاونان و مدیران حوزه ستادی در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی تا فردا ادامه دارد و مدیران کل استانها و روسا و مدیران ادارات آموزش و پرورش سراسر کشور از طریق ویدئو کنفرانس در این اجلاس حضور دارند.