اراک - ایرنا - رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی اراک گفت: بهورزان این استان بخشی از حلقه سلامت هستند که در ایام شیوع کرونا با خدمات متعهدانه توانستند اثربخشی بالا داشته باشند و اقدامات کاربردی در کنترل این موج اول و دوم این بیماری داشته باشند.

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی، سید «محمد جمالیان» به مناسبت فرا رسیدن روز بهورز (۱۲ شهریور)، افزود: خدمات بهورزان در گستره و زوایای سلامت و در محروم‌ترین نقاط کشور و استان، تاثیرات شگرفی بر ارتقای شاخص‌های سلامت در مناطق روستایی  به خصوص در این روزهایی بحرانی مبارزه با کرونا داشته است.

وی اظهار اشت: ۱۲ شهریور که روز بهورز نامگذاری شده است، فرصت مغتنمی برای مرور و ارج نهادن به دستاوردهای نظام سلامت در تحقق عدالت، کارآمدی، اخلاق و شان والای انسانی و حرکت به سوی پوشش همگانی سلامت است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی اراک گفت: یکی از اصلی‌ترین عوامل تحقق این دستاوردها موفقیت نظام مراقبت‌های اولیه سلامت و نقش کلیدی و بارز بهورزان در دستیابی به این موفقیت است و در این میان نقش مربیان بهورزی در تربیت و آموزش بهورزان جامعه‌نگر بسیار کلیدی و با اهمیت است.

دکترجمالیان افزود: در ایام شیوع کرونا، بهورزان ایثارگرانه در حوزه غربالگری و اطلاع رسانی ایفای نقش کردند و در مناطق روستایی با مراجعه به در منازل و یا رصد خانوارها  به صورت تلفنی وضعیت جسمانی افراد مستعد ابتلا به بیماری را زیرنظر داشته‌اند که این وظیفه شناسی قیمت ندارد.

وی توضیح داد: بهورزان به عنوان سربازان حوزه سلامت در موج دوم کرونا نیز پای کار هستند و در مواردی که بیمار مبتلا شناسایی می‌شود خانواده بیمار را تحت پوشش خود می گیرند و روزانه وضعیت آنان را ارزیابی و مشاوره‌های لازم را ارایه می‌کنند.

۷۴۰ بهورز و مراقب سلامت در استان در مقابله با کووید ۱۹ با دانشگاه علوم پزشکی همکاری می‌کنند.