هادی ابراهیمی روز پنجشنبه به رسانه ها اعلام کرد: شرایط متقاضیان ثبتنام در طرح یاد شده داشتن حداقل ۱۸ سال، بومی استان محل ثبتنام، نداشتن اشتغال تمام وقت و نداشتن بیمه کارفرمایی است.
وی اظهار داشت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری جهاد دانشگاهی تصمیم دارد این طرح ملی را در ۳۱ استان کشور و به منظور کمک به رونق اقتصاد خانوار، تحقق شعار سال و توسعه جایگاه مشاغل خانگی در اقتصاد کشور اجرا کند.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: پس از ثبت نام متقاضیان در این طرح، جهاد دانشگاهی نسبت به پایش و راستی آزمایی اطلاعات متقاضیان براساس دستورالعملهای مربوط اقدام میکند و نظارت دقیق بر اجرا و پیادهسازی طرح در مراحل مختلف، به عهده اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
این مقام مسوول گفت: امیدواریم با اجرای هر چه بهتر این طرح در هرمزگان و همراهی، همکاری و هماندیشی بخشهای مختلف دولتی و خصوصی، شاهد توسعه اشتغالزایی در استان در سال جهش تولید باشیم.
وی هدف از اجرای این طرح را تعامل با دستگاه͏های اجرایی و بخش خصوصی دخیل در اجرای طرح و ارائه خدمات آموزش و مشاوره حضوری و غیرحضوری به متقاضیان مشاغل خانگی برای اتصال به بازار، ایجاد زیرساخت͏های بازاریابی، فروش محصولات مشاغل خانگی و ایجاد امکان و تسهیل نظارت وزارت بر فرآیند اجرا از طریق نرم͏ افزار کنترل پروژه و بازدیدهای میدانی عنوان کرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان با تاکید بر توسعه مشاغل خانگی به منظور توسعه اقتصاد، اظهار داشت: مشاغل خانگی باید به عنوان فرهنگ کسب و کار در جامعه رونق پیدا کند و در سال ۹۹ با همدلی و وفاقی که وجود دارد توسعه این گونه رشته ها در دستور کار دستگاه های اجرایی استان قرار گیرد.
به گزارش ایرنا، اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با هدف ایجاد اشتغال و پایدار سازی مشاغل موجود برای حدود ۵۴ هزار نفر در ۳۱ استان کشور در دست اجرا است.
با توجه به تاکید مقام معظم رهبری در سال های اخیر و نامگذاری سال ۹۹ به نام جهش تولید، سیاست ها و برنامههای دستگاهها هم باید به این سو گرایش پیدا کند، زیرا که حمایت از مشاغل خانگی علاوه بر تحقق راهبردهای اقتصادی، دارای مزیت های اجتماعی مثبتی است که نباید به آن بی توجه بود.