دزفول- ایرنا- محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و هیات همراه روز پنجشنبه از طرح پل میانرود دزفول دیدن و در جریان مشکلات منطقه قرار گرفت.

به گزارش ایرنا، محمدباقر قالیباف همراه با مسوولان استانی  در این بازدید در جریان کامل طرح نیمه تمام پل میانرود قرار گرفت و برای رفع مشکلات آن خواستار همکاری مسوولان کشوری و استانی شد.

رییس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم تعریف اعتبار ملی برای تکمیل پل میانرود گفت: احداث این پل در راستای پدافند غیرعامل ضروری است.

قالیباف در جمع خبرنگاران افزود: علاوه بر ضرورت احداث این پل در حوزه پدافندغیرعامل، با تکمیل آن ۲ بخش رودخانه دز که سهم عمده معیشت، کار، زندگی و کشاورزی اهالی را برعهده دارد به یکدیگر متصل می‌شود.
وی با بیان اینکه در جریان سیل فروردین ۹۸ خوزستان، ضرورت احداث پل میانرود احساس شد، گفت: طبق گفته مسوولان، برای تکمیل این پل از اعتبارات استانی استفاده شده که نیازمند اعتبارات ملی است.
قالیباف ادامه داد: مشکلات مالی و مورد اختلاف با پیمانکار این پل باید دنبال شود چراکه این پل باید ظرف مدت ۲۰ ماه تکمیل می‌شد.
رییس مجلس شورای اسلامی افزود: علاوه بر پل، مسیر چهار بانده‌ای با ۱۴ کیلومتر نیز وجود دارد که کانال‌های آبیاری و زهکش‌های کشاورزی در حریم جاده قرار دارند؛ باید زهکش‌ها و کانال‌های آبیاری برداشته و دوباره احداث شوند تا امکان استفاده از جاده و پل فراهم شود.

علی عیدی وند معاون اداره کل راه و شهرسازی استان خوزستان نیز با ارایه توضیحاتی از روند اجرای پل میانرود گفت: پیش از این پل، جاده صفی آباد میانرود است که عملیات تعریض آن در حال انجام است.

وی با بیان اینکه باید از کیلومتر یک تا کیلومتر هشت این پروژه زهکش احداث شود، افزود: ۱۴ کیلومتر مسیر این پروژه هم زهکش و هم کانال آبیاری دارد که این موضوع باعث افزایش هزینه های پروژه شده است.
وی گفت: اعتبار مورد نیاز برای ۱۴ کیلومتر از این پروژه ۵۹۰ میلیارد ریال است و برای کل مسیر و احداث پل ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
عیدی وند افزود: این پروژه با توجه به پتانسیل کشاورزی منطقه و اینکه این جاده و پل دزفول را به شوش و هفت تپه متصل می کند ارزش هزینه کردن دارد.
معاون اداره کل راه و شهرسازی استان خوزستان اظهارداشت: پل میانرود ۴۵۰ متر طول و ۱۲ متر عرض دارد که باید به عرض آن اضافه شود اما در واقع احداث پل باید با احداث جاده صفی آباد به میانرود تکمیل شود در غیر اینصورت کارآیی نخواهد داشت.
وی گفت: با تامین اعتبار مورد نیاز، مسیر چهارخطه و پل استاندارد ساخته خواهد شد.
استاندار  خوزستان نیز گفت: برای اجرای این پروژه اعتبار استانی در نظر گرفته شده که نیازمند اعتبار ملی نیز است.

امام جمعه دزفول نیز در جریان این بازدید گفت: بخش مرکزی میلیون‌ها تن محصول کشاورزی تولید می‌کند و نیروهای مستعدی در سطح کشور پرورش می دهد.
حجت الاسلام سیدمحمدعلی قاضی دزفولی افزود: هفته گذشته نیز استاندار خوزستان و هیات همراه برای کلنگ زنی جاده های دسترسی به این پل به دزفول آمدند که تکمیل جاده صفی آباد به میانرود موجب رونق و شکوفایی کشاورزان و شرکت های کشت و صنعت منطقه می‌شود.
وی خواستار تسریع در روند احداث پل میانرود شد.

علی لطفی زاده پیمانکار این طرح نیز گفت: ۲ سال بعد از آغاز عملیات ساخت پل، کار رهاشد در حالی که شرکت حدود ۳۰۰ میلیارد ریال مطالبات دارد.
وی افزود: برای ادامه کار و بهره برداری از آن ۳۵۰ میلیارد ریال دیگر نیاز است.
وی پیشرفت فیزیکی پل را ۷۸ درصد اعلام کرد و گفت: اگر این پل بهره برداری شود مسیر  شهرستان دزفول با اهواز ۱۸ کیلومتر کاهش می‌یابد و ضمن کاهش ترافیک، استهلاک و سوخت خودروها نیازی به تعریض پل حمید آباد نیست.

نمایندگان دزفول و شوشتر در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه و فرماندار دزفول در محل پل میانرود از رئیس مجلس شورای اسلامی استقبال کردند.

به گزارش ایرنا، توجه به جوانان، اشتغال و معیشت مردم خواسته اعضای شورای شهر و امام جمعه میانرود از رئیس مجلس در این بازدید بود.

احداث پل میانرود از مجلس ششم آغاز ولی پس از ۲ سال رها شد؛ بخش مرکزی دزفول با احداث پل میانرود از بن بست خارج می‌شود.
قرار است جاده صفی آباد میانرود به طول پنج کیلومتر با اعتبار ۱۲۲ میلیارد و ۲۲۵ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال در مدت ۱۸ ماه تعریض و بهسازی شود. 

پل میانرود این جاده را به هفت تپه و جاده ترانزیتی اندیمشک اهواز متصل و فاصله دزفول تا اهواز را ۱۸ کیلومتر نزدیک می‌کند.

رییس مجلس شورای اسلامی از روز سه‌شنبه نخستین سفر استانی خود را از خوزستان آغاز کرد. این سفر قرار است چهار روز به طول انجامد.

پس از پل میانرود، قالیباف قرار است به شهرستان‌های شوشتر، اندیمشک و شوش سفر کند.

بازدید از کلینیک فوق تخصصی بیمارستان خاتم الانبیای شوشتر

 محمد باقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی در ادامه سفر خود به خوزستان، ظهر پنجشنبه وارد شوشتر شد و از کلینیک فوق تخصصی بیمارستان خاتم الانبیای شوشتر دیدن کرد.

رییس دانشکده علوم پزشکی شوشتر روز پنجشنبه در حاشیه این آیین به خبرنگار ایرنا گفت: در این کلینیک که برای راه اندازی و تجهیز آن بیش از ۷۰ میلیارد ریال هزینه شده ، کلیه خدمات درمانی و بهداشتی تخصصی با حضور پزشکان متخصص و فوق تخصص به بیماران ارایه می‌شود.

رییس دانشکده علوم پزشکی شوشتر ادامه داد: این کلینیک در مساحتی حدود چهار هزار متر مربع و زیربنای حدود یک هزار و ۶۶۷ متر مربع احداث شده است.

رییس مجلس شورای اسلامی از روز سه‌شنبه گذشته، نخستین سفر استانی خود را از خوزستان آغاز کرد. این سفر قرار است چهار روز به طول ‌انجامد.