حمیدرضا نصیری روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: برای ۳هزار و ۴۰۲دام، یکهزار و ۳۴۴طیور ، ۹۷۷ گلخانه، یکهزار و ۱۱۴مرکز شیلات و ۱۳۶ گیاه پزشکی مجوز صادر شده است.
وی بیان داشت:همچنین در زمینه گلخانههای استان، یکهزار و ۲۴۰ هکتار سطح زیر کشت دارای مجوز تاسیس و ۴۸۵ هکتار با پروانه بهرهبرداری است.
رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان خاطر نشان کرد: با حذف استعلامها در سال ۹۸، این سازمان توانست مقام اول صدور پروانه گلخانه از نظر سطح زیر کشت و کاهش زمان صدور مجوز را در کشور به خود اختصاص دهد.
نصیری تصریح کرد: برای حمایت بیشتر از سرمایهگذاران در دوران شیوع ویروس کرونا، ارسال پروندهها به صورت فیزیکی حذف شده و همه مراحل شامل، ثبت درخواست تا صدور مجوز به صورت آنلاین و از طریق سامانهها انجام میشود.
وی اظهار داشت: صدور مجوز فعالیتهای دام و طیور از سال ۹۱، پرورش میگو و ماهی در قفس از سال ۹۴، گلخانه از سال ۹۳، فروشگاه سموم، کلینیک و ضدعفونی از سال ۸۸ و آبیاری تحت فشار از سال ۹۴ به این سازمان واگذار شده است.
در حال حاضر وسعت زمینهای کشاورزی هرمزگان ۱۵۶هزار هکتار با تولید سالانه ۲میلیون و ۹۰۰ هزارتن محصول باغی، زراعی، دام و طیور و آبزی است.
استان هرمزگان با داشتن پنج قطب مهم کشاورزی در طول سال و تولید انواع محصولات کشاورزی و باغی خارج از فصل، داشتن ظرفیت دروازه های صادراتی، نقش راهبردی در رونق و جهش تولید برعهده دارد.
این استان با ۲۲ بندر صیادی و صید سالانه افزون بر ۲۷۰ هزار تن انواع آبزی، ۳۰ درصد بنادر صیادی و ۳۶ درصد صید انواع آبزیان کشور را به خود اختصاص داده که نشان از جایگاه و اهمیت فعالیتهای شیلاتی هرمزگان در کشور است.