حمید رضا حسنی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: اجرای ازاره با سنگ لاشه به همراه بندکشی، یکسانسازی سطح دیوارها، اجرای اندود گچ، کاهگل و سیمگل از جمله فعالیتهای در دست اجرا برای مرمت بافت تاریخی مجن است.
وی با بیان اینکه در بافت قدیمی شهر دیوارها و سقف اتاقها با خاک قرمز و زرد تزیین شده و این امرنشانگر زیبایی معماری بومی و اقلیم منطقه است، تصریح کرد: مصالح به کار رفته در خانهها از سنگ و چوب است و روی دیوارهای سنگی اندود کاهگل شده و نمای آن گل قرمز است.
حسنی با اشاره به اینکه مجن به دلیل طبقاتی بودن بافت شهر به ماسوله کویر ایران شهرت دارد، گفت: مرمت بافت تاریخی و ارزشمند این شهر در جذب هر چه بیشتر گردشگر به منطقه موثر است.
رییس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان شاهرود ادامه داد: مجن مانند روستای ماسوله گیلان به گونهای ساخته شده که بام هر خانه حیاط خانه فوقانی است و این عامل چشمانداز بینظیری را به وجود آورده است.
وی یکی از جاذبههای مجن را کوچههای تنگ و پر پیچ و خم و شیبدار عنوان کرد و اظهارداشت: شیوه خاص ساخت منازل مسکونی چشم انداز بافت را زیباتر کرده است.
حسنی ابراز داشت: مجن علاوه بر بافت تاریخی از جاذبه های گردشگری فراوانی برخوردار است که میتوان به آبشار طبیعی تنگه داستان، منطقه سرسبز و دیدنی فرحزاد، چشمه هفت رنگ، آبشار سوری و غارهای طبیعی اشاره کرد.
مجن در ۳۵ کیلومتری شمال غربی شاهرود در دامنه رشته کوههای البرز شرقی قرار دارد.