سنندج - ایرنا - کلنگ ساخت مدرسه ۶ کلاسه ویژه دانش آموزان دختر با نیازهای ویژه به صورت ویدیو کنفرانس با حضور معاون وزیر و رییس آموزش و پرورش استثنایی و همچنین مسوولان استانی و شهرستانی در شهر سقز به زمین زده شد.

به گزارش ایرنا، رییس آموزش و پرورش کودکان با نیازهای ویژه کردستان در مراسم کلنگ زنی مدرسه ۶ کلاسه و افتتاح مدرسه ۱۰ کلاسه دانش آموزان با شرایط خاص در سقز با اشاره به اینکه از اول انقلاب تاکنون یک مرکز استاندارد برای آموزش دانش آموزان با نیازهای ویژه در سقز وجود داشته است، اظهار داشت: امروز دومین مرکز آموزشی دانش آموزان با نیازهای ویژه به همت خیرین مدرسه ساز افتتاح شد.

خلیل رنجبر افزود: شهرستان سقز به عنوان دومین شهرستان استان کردستان فاقد مرکز پیش دبستانی دانش آموزان با نیازهای ویژه (۲ تا ۶ سال) بود اما امسال با همت مسوولین آموزش و پرورش استان و شهرستان مجوز برگزاری کلاس‌های پیش دبستانی این دانش‌آموزان در نوبت مخالف مدارس با نیازهای ویژه داده شده و امیدواریم شاهد احداث مرکزی مستقل برای این بچه‌ها باشیم.

وی افزود: به زودی سالن ورزشی با متراژ یک هزار و ۱۰۰ متر مربع زمین نیز در کنار این دو فضای آموزشی در سقز افتتاح خواهد شد.

رنجبر با اشاره به اینکه این مدرسه قرار بود با ۶ کلاس درس احداث شود، گفت: ۶ کلاس با سقف ۱۱ نفر نمی‌توانست جوابگوی جمعیت بیش از ۳۰۰ نفری دانش‌آموزان با نیازهای ویژه شهرستان باشد، اما با تبیین واقعیات پوشش دانش آموزان برای خیر بزرگوار طرح، این مدرسه در نهایت با ۱۰ کلاس درس، یک نوبت کامل دانش آموزان کم توان ذهنی پسران را مورد پوشش قرار داد و کلنگ احداث مدرسه دخترانه هم با مساعدت همین خیر بزرگوار امروز بر زمین زده شد.

سقز نیازمند احداث مرکز پیش دبستانی مستقل دانش آموزان با نیازهای ویژه است

خیر مدرسه ساز سقزی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه این زمین (مدرسه ۱۰ کلاسه) در متراژ ۳ هزار و ۹۸۰ متر مربع و زیربنای ۶۵۰ متر به بهره برداری رسید، گفت: خدمتی که برای خدا و خدمت به خلق الله باشد، لذتی دارد که وصف ناشدنی است و عظمت این اقدام در وجود انسان تا ابد باقی خواهد ماند.

ماموستا خدر عمری ضمن تشکر از زحمات همه افرادی که در ساخت این مدرسه تلاش کرده‌اند، افزود: افراد خیر که برای کودکان ما زحمت می‌کشند ما و کمک به ارتقای ما را قبول دارند و عاشقانه برای آن زحمت می‌کشند و نیازمند حمایت مسوولین و مردم هستند و باید با همدلی سعی کنیم که خیرین را برای ادامه کار ترغیب کنیم.

وی با تاکید بر اینکه امروز بیست و یکمین مدرسه خیرساز را در مدت ۱۵ سال افتتاح کردیم، یادآور شد: امیدواریم این تعداد از مدارس را بیشتر و بیشتر کنیم و خوشحالیم که کلنگ احداث مدرسه دیگری در جنب این مدرسه برای دانش آموزان با نیازهای ویژه دختران را بر زمین زدیم.

ماموستا عمری در خصوص مدرسه ۶ کلاسه هم گفت: این مدرسه با ۶ کلاس درس و اتاق مدیر و معلمان و اتاق‌های شنوایی سنجی و گفتار درمانی تا سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی از مسوولین شهرستان سقز خواست تا در زمینه تمهیدات لازم برای آماده سازی مدرسه، همکاری لازم را انجام دهند.

خالد امین زاده رییس مجمع خیرین مدرسه ساز سقز نیز در این مراسم بر لزوم همکاری جدی مسوولین و دستگاه‌های خدمات‌رسان برای سرعت بخشیدن و دلگرمی خیرین تأکید کرد و افزود: حمایت از خیرین حمایت از تعلیم و تربیت و ارتقای شاخص علمی و استاندارد سازی فضاهای آموزشی است.

حاج ماموستا خدر عمری یکی از خیرین مدرسه ساز مشهور منطقه است که چندین مدرسه را در سقز ساخته است.

سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری سنندج قرار دارد.