عباس رضایی روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این مدارس در مناطق روستایی شهرستان واقع است، اظهار داشت: برای جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان مدارس با تعداد اندک نیز در مناطق روستایی دایر می شود، بگونه ای که علاوه بر این ۲۰ مدرسه، هم اکنون ۲۵ مدرسه نیز بین ۱۰ تا ۳۰ دانش آموز دارند.
وی با بیان اینکه ۲۵ درصد مدارس رازوجرگلان به صورت چندپایه اداره می شود، خاطرنشان کرد: ۴۸ مدرسه از ۱۸۲ مدرسه این شهرستان مرزی نیز به دلیل تعداد کم دانش آموزان به صورت چندپایه اداره می شود.
رضایی با اشاره به بازدید های مکرر از نحوه اجرای دستورالعمل های بهداشتی در مدارس شهرستان افزود: این بازدیدهای بهداشتی هر روز از ۵ مدرسه شهرستان در قالب ۴ گروه به صورت سر زده انجام می گیرد.
وی افزود: هدف از این بازدیدها، ارزیابی وضعیت بهداشت مدارس به منظور حفظ سلامت دانش آموزان درفضاهای آموزشی، بررسی نقاط ضعف مدارس در بخش بهداشتی و تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارس است.
مدیر آموزش و پرورش رازوجرگلان تصریح کرد: تمامی مدیران مدارس رازوجرگلان نسبت به رعایت پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی توجیه شده اند، بگونه ای که در صورت عدم رعایت این دستورالعمل ها در مدارس، ابتدا به مدیر تذکر شفاهی و بعد از تکرار تذکر کتبی داده می شود و اگر چنانچه این روند ادامه داشته باشد، مدیر مدرسه از سمت خود برکنار می شود.
۱۲ هزار دانش آموز در ۱۸۲ مدرسه شهرستان راز و جرگلان تحصیل می کنند.
خراسان شمالی دارای ۳۰۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکمنستان است که بیشتر این مساحت در شهرستان راز و جرگلان واقع است.
این شهرستان سه بخش و ۶ دهستان دارد و ۹۵ درصد جمعیت این منطقه روستایی هستند.
راز، مرکز شهرستان مرزی راز و جرگلان در ۱۲۰ کیلومتری مرکز خراسان شمالی قرار دارد و بیشترین تمرکز جمعیتی قوم ترکمن این استان در راز و جرگلان است.