داود سوری روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: در حال حاضر شاخص صدور صند مالکیت روستایی در این شهرستان ۷۵ درصد است که با تعیین تکلیف واحدهای روستایی در روستاهای موقوفه، این شاخص ارتقای چشمگیری خواهد یافت.
وی با اشاره به موقوفه بودن ۶۳.۵ درصد از اراضی این شهرستان افزود: حدود ۵۰ روستای این شهرستان موقوفه و نیاز است متقاضیان از طریق اداره اوقاف و امور خیریه نسبت به تعیین تکلیف املاک خود برای صدور سند مالکیت اقدام کنند.
مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ملایر یادآور شد: بیشتر این روستاها به دلیل موقوفه بودن هنوز موفق به دریافت سند مالکیت نشدهاند و مربوط به روستاهای بزرگ ملایر همچون کمری، علوی، جوزان، دشتآباد و ازناو است.
سوری بیان کرد: این شهرستان دارای ۲۶ هزار واحد مسکونی روستایی است که از این میزان تاکنون ۱۷ هزار واحد آن مقاومسازی شده است.
وی شاخص مقاومسازی مسکن روستایی این شهرستان را ۶۵ درصد عنوان کرد و گفت: با تکمیل یکهزار و ۹۰۰ واحد دیگر تا پایان امسال، شاخص بهسازی مسکن روستایی ملایر به ۷۲ درصد خواهد رسید.
مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ملایر به اقدامات این نهاد در ساخت مسکن شهری برای محرومان نیز اشاره و بیان کرد: از سالهای گذشته سه طرح احداث مسکن شهری ۱۷۶ واحدی در شهرک ولیعصر(عج) میدان جهاد، طرح ۱۴۶ واحدی و ۴۲ واحدی در دستور کار بنیاد مسکن این شهرستان قرار گرفت.
سوری ادامه داد: در مجموع ۳۶۴ واحد در قالب مسکن محرومان در شهر ملایر احداث و تحویل اقشار کمدرآمد شد.
وی بیان کرد: این تعداد واحدهای مسکونی با استفاده از تسهیلات مسکن مهر احداث شدند که امیدواریم از زمینهای موقوفه این شهرستان در اختیار بنیاد مسکن قرار گیرد تا با برنامهریزی مناسب، واحدهای بیشتری در سالجاری و سالهای آتی در اختیار اقشار ضعیف و کمدرآمد شهرستان قرار گیرد.
مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ملایر یادآور شد: در صورتیکه اداره اوقاف و امور خیریه زمین رایگان در اختیار بنیاد مسکن قرار دهد، این نهاد آمادگی ساخت واحدهای مسکونی برای اقشار ضعیف را دارد.
سوری بیان کرد: در جریان سیل فروردین سال گذشته، یک هزار و ۱۰۰ واحد مسکونی خسارتدیده در روستاهای این شهرستان احداث شد و ۶۲۱ واحد مسکونی نیز در حال بازسازی است که در یکماه آینده بهرهبرداری میشود.
شهرستان ملایر با ۲۰۸ روستای دارای سکنه، دارای ۲۶ هزار واحد مسکن روستایی است.