معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری بندرخمیر در آیین نمادین بازگشایی مدرسهها در دبستان دخترانه نعمت زاده این شهرستان گفت: امسال باتوجه به شرایط خاصی که با آن مواجه هستیم اولویتها اصلی، سلامتی دانش آموزان و کادر آموزشی آموزش وپرورش باشد.
فرزاد دهقانی، خواستار تقویت زیرساختهای ارتباطاتی در تمامی مدرسههای خمیر بویژه روستایی برای بهرهمندی دانشآموزان از سامانه آموزشی شاد شد.
وی عنوان کرد: بعضی از نقاط شهرستان خمیر بدلیل نبود اینترنت و زیرساختهای مناسب، دسترسی درستی به سامانه شاد را ندارند لذا مدیران و مسوولان مربوطه باید طوری برنامه ریزی کنند که این دانش آموزان نیز از آموزش مجازی بهره مند شوند.
معاون فرماندار خمیر همچنین به خطرهای ناشی از استفاده مداوم دانش آموزان از گوشی همراه در طول روز اشاره و اظهار کرد: دانش آموزان ممکن است به بهانه آموزش مجازی در بیشتر ایام روز نیز از این طریق اوقات خود را بگذرانند، بنابراین ضروری است که معلمان و والدین به این موضوع توجه داشته و به دانش آموزان یادآوری نموده تا خطرهای ناشی از این امر متوجه آنان نشود.
آموزش و پرورش در تعالیم اسلامی به دانش آموزان تلاش کند
امام جمعه موقت خمیر نیز در این مراسم به جنبههای مختلف تعلیم و تربیت بویژه تعالیم اسلامی در مدرسهها اشاره کرد و گفت: بشر از زمان خلقت تاکنون در حوزه تعلیم و تربیت دارای مکاتب مختلفی بوده، اما آنچه آموزش اسلامی را با سایر مکاتب متمایز میکند، توجه به حق مداری و اخلاق است.
حجت الاسلام و المسلمین بهزاد بیرانوند افزود: اخلاق از جمله نکاتی است که در تعالیم دینی و قرآنی به آن توجه دارد، چیزی که در دیگر مکاتب آموزشی کمتر به آن توجه شده است.
رییس سازمان تبلیغات اسلامی خمیر همچنین بیان داشت: در تعالیم اسلامی و قرآنی، به جنبه اجتماعی و اخلاق توجه زیادی دارد و باید در آموزش وپرورش نیز بر آن تاکید شود.
۵۷۷ کلاس درس در خمیر پذیرای دانش آموزان است
مدیر آموزش و پرورش خمیر نیز اظهار کرد: در سال تحصیلی جدید حدود ۱۳ هزار و ۹۱۹ دانش آموز در ۱۴۴ مدرسه و ۵۷۷ کلاس درس در شهرستان به امر یادگیری و تحصیل مشغول خواهندشد.
محمد فولادی افزود: از این تعداد پنج هزار و ۸۴۳ دانش آموز در حوزه شهری و ۸ هزار و ۷۶ دانش آموز در حوزه روستایی هستند.
وی بیان داشت: در سال تحصیلی جدید ۶ هزار و ۷۱۳ دانش آموز شهرستان خمیر دختر و هفت هزار و ۲۰۶ دانش آموز پسر را تشکیل میدهند.
مدیر آموزش وپرورش خمیر مهمترین برنامه در سال تحصیلی جدید خودمراقبتی است و ما بعنوان متولیان امر آموزش تضمین میدهیم تمام نکات بهداشتی را در مدرسهها رعایت کنیم و از والدین دانش آموز نیز انتظار داریم در این زمینه ما را یاری کنند.
وی بیان داشت: نکتهای که در سال تحصیلی جدید توجه بیشتری به آن میشود، رعایت مسائل و نکات بهداشتی در تمامی مدرسههای شهرستان خمیر خواهد بود.
وی در ادامه به شیوه تدریس در سال تحصیلی جدید اشاره و اظهار کرد: شیوه تدریس در سال تحصیلی جدید نسبت به سالهای گذشته تغییر کرده و امسال ترکیبی از آموزش حضوری و مجازی است.
مدیر آموزش و پرورش خمیر همچنین تصریح کرد: در سال تحصیلی گذشته باوجود شیوع ویروس کرونا و مشکلاتی که توسط این بیماری در امر یادگیری و آموزش بوجود آمد اما با تلاش معلمان و دانش آموزان و همچنین خانوادهها رشد قابل توجهی در امر آموزش شهرستان صورت گرفت.
دبیر شورای آموزش و پرورش خمیر با اشاره به آمار تحصیلی دانش آموزان نسبت به سالهای گذشته اشاره گفت: در سال تحصیلی ۹۶ و ۹۷ رتبه شهرستان در پایه دوازدهم در کشور به ترتیب ۵۹۸ و ۵۰۷ بوده که در سال تحصیلی ۹۸-۹۹ این رتبه به ۴۲۰ رسیده که نسبت به سال های گذشته جهش قابل ملاحظه ای داشته است.
وی در پایان با قدردانی از خیران که در امر ساخت مدرسه مشارکت دارند، عنوان کرد: در سال تحصیلی گذشته ۲۶ مدرسه با ۱۲۱ کلاس درس در خمیر احداث شد و ۶ کلاس نیز درحال ساخت است، ضمن اینکه چهار زمین چمن ورزشی روباز نیز با مشارکت خیران در حال ساخت است.
شهرستان بندرخمیر با ۵۶ هزار و ۱۴۸ نفر جمعیت در ۷۰ کیلومتری غرب بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع است.