تهران- ایرنا- فرماندار شهرستان ورامین گفت: با پایان مصوبه سه‌ساله آئین‌نامه اجرایی خدمات غیر دائم برای بناهای غیرمجاز ، هیچ دستگاه اجرایی حق فروش و واگذاری انشعاب به ساخت و سازهای غیر مجاز را ندارد.

حسین کاغذلو روز شنبه در جلسه ستاد مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد اظهار کرد: مصوبه سه ساله آئین نامه اجرایی قانون استفاده غیردائم از خدمات آب، برق و گاز در واحدهای غیرمجاز از شانزدهم تیرماه سال گذشته به پایان رسیده از این تاریخ به بعد، هیچ یک از دستگاه‌های اجرایی حق فروش و واگذاری انشعاب به ساخت و سازهای غیر مجاز را ندارند و انجام این کار تخطی از قانون بوده و با مسوول متخلف برخورد می‌شود.
وی اظهار کرد: موضوع مقابله و پیشگیری از هرگونه ساخت و سازغیرمجاز باید به اولویت دستگاه‌های مربوطه تبدیل شود، چرا که تخریب هر ساخت و ساز غیرمجاز، علاوه بر آسیب رساندن به منابع خاک و آب، سرمایه‌های مردم و بیت‌المال را نیز از بین می‌رود.
وی با بیان این که ساخت و ساز در اراضی کشاورزی اقتصاد شهرستان را با چالش مواجه می‌کند افزود: به منظور مقابله با این پدیده لازم است تا گشت‌های ویژه و مشترک افزایش یافته و به محض مشاهده آثار ساخت و ساز، پیش از هر گونه اقدام با آن برخورد قانونی شود.
کاغذلو اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی موظفند تا گزارش عملکرد خود در مقابله با ساخت و سازهای غیر مجاز را به کمیسیون ماده ۹۹ ارسال کنند.
از ابتدای امسال ۳۵ هکتار اراضی کشاورزی آزاد شده است
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ورامین نیز در این جلسه اظهار کرد: از ابتدای امسال تا کنون با تخریب بخشی از ساخت و سازها که عمدتابه صورت پی‌کنی، تخلیه مصالح، فنس‌کشی، دیوار کشی و ساخت بنا بوده، ۳۵ هکتار از اراضی کشاورزی آزاد شده است.
محسن بنائیان افزود:از ابتدای امسال تا کنون، ۱۳۰ مورد ساخت وساز غیر مجاز در مناطق مختلف شهرستان ورامین قلع و قمع و پرونده تخلف ۸۴ مورد به مراجع قضایی به منظور صدور حکم تخریب ارجاع داده شده است.
وی گفت:  در حوزه مقابله با ساخت و ساز غیرمجاز، درپنج ماهه نخست امسال شاهد رشد ۲۱۸ درصدی شناسایی و ۱۸۸ درصدی قلع و قمع نسبت به سال گذشت می‌باشیم.
وی تصریح کرد:برای مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در بخش جواد آباد به دلیل گستردگی منطقه و اراضی کشاورزی، به نیرو و گشت‌های نظارتی بیشتری نیاز است و وضعیت موجود، جوابگوی نیاز منطقه نیست.
بنائیان با اشاره به برخی از ساخت و سازهای غیرمجاز در شهرک صنعتی خیرآباد گفت: ساماندهی و تعیین و تکلیف ساخت و سازهای غیر مجاز در اراضی کشاورزی شهرک صنعتی خیرآباد در دستور کار  قرار گرفته که به زودی حکم تخریب برخی از این ساخت و سازها اجرایی می‌شود.
ورامین که در ۳۵ کیلومتری جنوب شرق تهران واقع شده است بیش از ۸۰ هزار هکتار اراضی قابل کشت دارد که به دلیل کمبود منابع آبی، سالانه ۳۸ هزار هکتار زیر کشت انواع محصولات زراعی و باغی می‌رود.