حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی روز شنبه در دیدار با سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری اظهار داشت: با توسعه شرکتهای دانش بنیان و توجه به این بخش میتوان طرحها و ایدههای فعالان این بخش را عملی کرد.
وی بیان کرد: صندوق پژوهش و فناوری باید با بودجه خوبی اداره شود که در این صورت میتوان تاثیر آن را دید.
نماینده ولی فقیه در آذربایجانغربی و امام جمعه ارومیه ادامه داد: موقعیت آذربایجانغربی یک موقعیت ویژهای است و میتوان بعضی از مباحث علمی را به خود استان واگذار کرد.
حجت الاسلام والمسلمین قریشی اضافه کرد: اساتید علوم انسانی هم باید به سمت شرکتهای دانش بنیان بروند که نتیجه آن ارتقای دانش اساتید است.
وی ادامه داد: باید راه و روش این امر را به اساتید این بخش نشان داد و باید نگاه ویژهای به این اساتید داشته باشید.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری نیز در این دیدار گفت: در حوزه اقتصاد دانش بنیان جهت گیری جدیدی به نقش دانشگاهها صورت گرفته است.
سورنا ستاری ادامه داد: در توسعه شرکتهای دانش بنیان نگاه جدیدی داریم و جهتگیریها به نیروی انسانی باید به یک فرهنگ اقتصاد تبدیل شود که این امر در آذربایجانغربی صورت گرفته است.
وی ادامه داد: نیاز جامعه تعهد فرهنگی است و باید به این امر توجه شود که جوانان چه ایدههایی دارند و میتوان در این بخش سرمایهگذاری کرد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و رییس بنیاد ملی نخبگان گفت: اتفاقات خوبی در توسعه تعداد شرکتهای دانش بنیان رخ داده به طوری که هم اینک پنج هزار و ۳۰۰ شرکت دانشبنیان در حوزههای مختلف در کشور فعال است.
ستاری تاکید کرد: تحول جدی در محصولات شرکتهای دانش بنیان ایجاد شده و مراکز تحقیقاتی باید درهای تحقیقاتی خود را بازکنند و همچنین مرکز نوآوری داشته باشند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به منظور بازدید از مراکز نوآوری و دانشبنیان و دیدار با دانشگاهیان و مقامات ارشد آذربایجانغربی به این استان سفر کرده است.
سورنا ستاری در این سفر یکروزه از پارک علم و فناوری، مراکز نوآوری و رشد دانشگاهی، دانشگاه ارومیه و پژوهشکده پزشکی سلولی و مولکولی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه بازدید میکند.
دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ارومیه و حضور در جلسه اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید از دیگر برنامههای معاون علمی رییس جمهوری در آذربایجانغربی به شمار میرود.