ارومیه- ایرنا- استاندار آذربایجان‌غربی گفت: تقویت رابطه بین صنعت و دانشگاه می‌تواند بسیاری از مشکلات را حل و فصل کند که البته این امر هنوز به درستی انجام نشده است.

محمد مهدی شهریاری روز شنبه در جلسه اقتصاد دانش‌بنیان و جهش تولید که با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری برگزار شد، اظهار داشت: باید راهکاری در سطح کلان مشخص گردد که صنعت و دانشگاه به هم مرتبط و متصل شوند.

وی ادامه داد: در امر توسعه و تولید علم عملکرد خوبی را در سال‌های اخیر شاهد هستیم و شرکت‌های دانش‌بنیان در این راستا نیز نقش موثری دارند.

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به مشکلات شرکت‌های فناور، گفت: روند اخذ مجوزهای لازم در بخش‌های مختلف از مشکلات اصلی این بخش است که برای توسعه فعالیت‌ها باید این روند تسهیل شود.

شهریاری افزود: مشکل تامین مالی شرکت‌های فناور نیز از دیگر مشکلاتی است که فعالان این بخش را با مشکل مواجه کرده است و حل آن توجه مسوولان را می‌طلبد.

رییس پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی نیز در این‌ جلسه گفت: تعداد شرکت‌های فناور  و دانش‌بنیان فعال در پارک علم و فناوری این استان در سایه توجه مسوولان به ١٢٠ شرکت رسیده است.
علی محمد نیکبخت افزود: در حال حاضر ۵۰۰ نفر در این شرکت‌ها به صورت مستقیم فعالیت می‌کنند.
وی تاکید کرد: این شرکت‌های فناور توانسته اند طی سال گذشته ۵٠٠ میلیارد ریال انواع محصول تولیدی خود را به فروش برسانند.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی گفت: مجموعه پارک علم و فناوری به صورت حرفه‌ای و با توسعه نوآوری و انجام کارهای دانش بنیان در حال فعالیت است تا بتواند نیاز جوانان نخبه استان را فراهم کند.
نیکبخت اضافه کرد: اولویت پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی با توجه به تولیدات شرکت‌های فعال، توجه به نیازهای استان و سرمایه‌گذاری در این بخش است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی نیز گفت: اقتصاد این استان به جهت داشتن ٨٣٠ هزار هکتار اراضی مستعد کشاورزی وابسته به این صنعت است و استعداد خوبی در بخش کشاورزی دارد که باید به این بخش توجه ویژه شود.
رسول جلیلی بیان کرد: در راستای توسعه مدیریت صحیح و دقیق اراضی کشاورزی تاکنون طرح کاداستر در ۶۵٠ هزار هکتار از اراضی کشاورزی اجرا شده است.
ناصر حضرتی رییس  سازمان برنامه و بودجه آذربایجان‌غربی نیز گفت: در راستای توسعه پارک علم و فناوری امسال ۶٠ میلیارد ریال از محل منابع استانی اختصاص یافته و این نشان از توجه به این بخش است.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: باید از نخبگان حمایت‌های لازم صورت گیرد و بخش صنعت و دانشگاه به هم مرتبط شوند.
سید سلمان ذاکر بیان کرد: بخش کشاورزی استان باید حمایت شود و این امر جز با حمایت نخبگان میسر نمی‌شود و باید خلاء های این بخش را شناسایی و اصلاح کنیم.
در ادامه این جلسه ١٠ نفر از نمایندگان شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و مسوولان استانی به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.
پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی با هدف بسترسازی برای تولید ثروت از طریق علم و فناوری تاسیس شده است؛ این نهاد به عنوان یکی از ارکان مهم شکل‌گیری و توسعه اقتصاد دانش بنیان تلاش می‌کند تا با استفاده از موقعیت ممتاز همجواری با سه کشور آسیایی و اروپایی و دارا بودن هفت مرز رسمی در سطح کشور به حمایت همه جانبه از شرکت‌های مبتنی بر دانایی و خلاقیت و جذب سرمایه‌گذار بپردازد.
این پارک در تلاش است تا زمینه تجاری‌سازی و بازاریابی ایده‌های نوآورانه و فناورانه را فراهم کند و نقش کلیدی در یاری رساندن به حضور فعال این شرکت‌ها در سطوح ملی و بین‌المللی داشته باشد.