احمد توصیفیان روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این طرح ها شامل ۶ طرح صنعتی، یک طرح کشاورزی، یک طرح مسکن، پنج طرح خدماتی و یک طرح مرکز توسعه نوآوری است.
وی با بیان اینکه توسعه مهارت یکی از ضروریات جامعه است گفت: بسیاری از تعاونیها خود را باور ندارند و حتی کارهای خوب و ارزشمند خود را کوچک میشمارند و به نوعی خود را منزوی کرده و در نمایشگاهها کمتر حضور مییابند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان خاطرنشان کرد: تعداد کل تعاونی های فعال در استان همدان یک هزار و ۱۷۲ مورد است که با تشکیل این تعداد تعاونی برای ۱۷ هزار و ۴۳۲ نفر به طور مستقیم فرصت شغلی ایجاد شده است.
توصیفیان اظهار داشت: ۳۰ درصد تعاونی های فعال در این استان خدماتی، ۱۶ درصد توزیعی و ۵۴ درصد تعاونیهای تولیدی شامل کشاورزی، صنعتی و فرشدستباف هستند.
وی با بیان اینکه حدود ۹۰۰ هزار تن از جمعیت استان همدان عضو تعاونیها هستند افزود: ۱۴ شرکت تعاونی استان در هفته تعاون امسال شایسته تقدیر انتخاب شده اند.
توصیفیان با اشاره به اینکه فعالیت در عرصه تعاون موجب رونق تولید داخلی، استقلال و استفاده از ظرفیت های اقتصادی می شود، تجمیع سرمایه ها، ایجاد سرمایه گذاری داخلی و مشارکت افراد در برابری فرصت ها را از دیگر مزیت های فعالیت تعاونی ها برشمرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان گفت: برای توسعه اقتصادی نیازمند کار جمعی، سختکوشی، پشتکار، مسئولیت پذیری اجتماعی و تقویت سرمایه انسانی و اجتماعی هستیم که ضرورت دارد باور تعاون، فرهنگ کار و کار جمعی در جامعه تقویت شود.
وی ادامه داد: فعالیت در عرصه تعاون علاوه بر افزایش تاب آوری اقتصادی در شرایط اعمال تحریم ها، با حاکم بودن روح جمعی سبب نقش آفرینی در پیشرفت کشور خواهد شد.
توصیفیان با اشاره به اینکه تعاون از مصادیق کنش های متقابل پیوسته برای دستیابی به هدف و یا هدف هایی معین است اظهار داشت: تقویت تعاون شیوه ای در اقتصاد است که راهی بین نظام اقتصاد سرمایه داری و نظام سوسیالیستی در نظر گرفته شده و به راه سوم مشهور شده است.